Η αυτοπεποίθηση της Γυναίκας έχει όνομα.. Salóni – Tip To Toe


Κάνε στον εαυτό σου, το δώρο που του αξίζει!
Πρόλαβε τις προσφορές τους και κλείσε το ραντεβού που θα σου χαρίσει ένα εξαιρετικό οπτικό αποτέλεσμα σε χέρια – πόδια, αλλά και μία γενναία δόση αυτοπεποίθησης!

Πραγματικά ΠΟΛΛΕΣ επιλογές, για να δημιουργήσεις κάτι ξεχωριστό. Διάλεξε χρώμα, σχήμα, μέγεθος ή ζήτα από κάποια έμπειρη τεχνίτρια μας, να δημιουργήσει κάτι που θα ταιριάξει στο στυλ σου!


Ένα μαγαζί με τα όλα του …

Καταρχήν ήθελα χαμόγελο δεν μπορώ την μουρτζουφλιά και την μιζέρια. Όλοι τους εκεί μέσα χαμογελούν … Είναι το SALONI – TIP Toe και το έχει η Ζένια Νικολάου και είναι φίλη μου !!

Μανικιούρ Πεντικιούρ – Μαλλιά κομμωτήριο και αισθητική. Ότι θέλει μια Γυναίκα !!

Υπάρχει πληθώρα θα μου πείτε και κορεσμός στον χώρο αλλά η επιλογή τέτοιου μαγαζιού δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Αναμφίβολα τα μαλλιά είναι μια μεγάλη τάση στην ομορφιά. Καθημερινά βλέπουμε μοντέρνες ιδέες, στυλ και μόδα να αναπαράγεται σε κομμωτήρια.

Έτσι αποφάσισα να σας το παρουσιάσω να το γνωρίσετε με τις καταπληκτικές προσφορές που έχει μέσα απο την σελίδα του και γιατί όχι να γίνει και δικός σας φίλο !!

Ένα από μαγαζιά που ξεχωρίζει τόσο για το interior design του όσο και για την ποιότητα της δουλειάς του.

Η διακόσμηση είναι απλή και καλόγουστη και οι χώροι είναι πεντακάθαροι.

Έτσι σκέφτηκα να τους γνωρίσετε γιατί είναι πολύ ωραία τυπάκια όλοα τα παιδιά και εγώ περνάω καλά μαζί τους γιατί νιώθω εμπιστοσύνη μέσα σε ένα μαγαζί που τα έχει όλα και το βασικότερο με κάνει όμορφη!


θα τους βρείτε εύκολα και γρήγορα στο Χαιδάρι

Αγίας Παρασκευής 85
124 62 Χαϊδάρι
21 0581 1681



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!