Η Αθηνά Τρανούλη κάνει ”Νέα Αρχή” για την Αθήνα που θέλουμε


Σ’ένα συγκινησιακό και καθ’όλα όμορφο και φιλόξενο κλίμα, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, μίλησε με τον κόσμο, αφουγκράστηκε τις ανησυχίες του, ενώ την τίμησαν με την παρουσίας τους, άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής, της μόδας, του θεάτρου και της δημοσιογραφίας.

Η Αθηνά είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει πολλά γιατί πιστεύει οτι οι άνθρωποι με την θέληση τους έχουν πράγματα να κάνουν!

Η ίδια, ανέβηκε στο βήμα, μίλησε με πάθος για την επιλογή της να συμμετέχει στα κοινά και αναφώνησε ότι θα κάνει τα πάντα, προσφέροντας ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα και τον πολιτισμό της!

Στην ιδιαίτερη αυτή τιμητική βραδιά, παρευρέθηκε και ο κος Γιώργος Πατούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Αθηνά Τρανούλη, επεσήμανε το θάρρος, το πάθος, το μεράκι και τον αγώνα της για ένα καλύτερο αύριο και της ευχήθηκε καλή επιτυχία!

Την βραδιά έντυσε μουσικά η υπέροχη ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, με τον ίδιο συνδυασμό, αλλά και ο πολλά υποσχόμενος μουσικός κι ερμηνευτής Μαυρίκιος Μαυρικίου. Καλοί φίλοι, χαμόγελα, μουσική και με ένα ποτήρι λευκό κρασί ανά χείρας, ευχήθηκαν όλοι Καλή Επιτυχία στην Αθηνά σε αυτό τον δύσκολο, αλλά συνάμα ενδιαφέρων αγώνα, στη μάχη της πολιτικής!

Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε σίγουρα άτομα σαν την Αθηνά με σθένος, ψυχή, παιδεία και όραμα. Για έναν πιο ανθρώπινο κόσμο και κυρίως έναν κόσμο με κοινό βλέμμα για την ανάπλαση του υπέρογκου πολιτισμού μας!

Το παρών έδωσαν οι: Μαίρη Βιδάλη, Τέτα Καμπουρέλη, Βασίλης Γκουρούσης, Γιάννης Μόρτζος, Κώστας Βενετσάνος, Φιλίτσα Καλογεράκου, Δημήτρης Γιώτης, Άννα Τσιάλτα, o κος Μουζακίτης, κ.α.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!