Η Γωγώ Ρωμαίου στηρίζει τον Σύλλογο των Γυναικών ”Μαζί για την Ζωή”

Συμμετέχει σε όλα δείχνοντας έτσι την ευαισθησία της αφού και σαν γυναίκα προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει.


Η Γωγώ Ρωμαίου είναι δίπλα στον Σύλλογο Γυναίκες με καρκίνο του μαστού της Γλυφάδας ”Μαζί για την ζωή” στηρίζοντας όλες τις προσπάθειες των γυναικών σε ότι κάνουν αλλά και όχι μόνο. Κάλεσε τις γυναίκες στου Συλλόγου να απολαύσουν το πρόγραμμα στην Πύλη Αθηνών όπου εμφανίζεται γνωρίζοντας πως τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για όλους.

Συμμετέχει σε όλα δείχνοντας έτσι την ευαισθησία της αφού και σαν γυναίκα  προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει.

Στην φωτογραφία η Κα Σάσα Πατεράκη πρόεδρος του Συλλόγου Μαζί για την Ζωή μιλώντας με την Γωγώ και φυσικά έδωσαν ραντεβού για την επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου που η Γωγώ θα είναι εκεί με όλη της την αγάπη.

Μέσα από τη στήριξη σε αυτόν τον αγώνα αγάπης και επιβίωσης, στόχος του συλλόγου και όλων των γυναικών που συμμετέχουν είναι η ενημέρωση και η  ευαισθητοποίηση όσο το δυνατό περισσότερων γυναικών για τον καρκίνο του μαστού, αλλά και η μεταφορά ενός μηνύματος ελπίδας για όλες τις γυναίκες: με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!