Οι γυναίκες δηλώνουν υποταγή … Εσείς το αντέχετε;

Έτσι για να την δούμε λίγο αλλιώς … με ή χωρίς βιολί … κοκόρια ή κοτούλες; Τα συμπεράσματα δικά σας!


Ανυπομονούσες να μπεις σε σχέση, έβριζες τους άντρες όσο δεν ήσουν μέσα σε μια κατάσταση αγάπης και έρωτα και να που τελικά οι προσευχές σου εισακούστηκαν και ο δρόμος με τα αγκάθια γέμισε πάθος και έρωτα. Σε βρήκε κάποια μέρα του Ιούνη (κάπου εκεί στο απέραντο γαλάζιο)… και λες δεν … πάω για του Δεκέμβρη τις 9…

Σκέφτηκες όμως τι θα κάνεις όταν όλα όσα ήξερες πρέπει να τα ξεχάσεις; Τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσεις σε αυτή τη νέα καθημερινότητα σου όμως; Σκέφτηκες ποτέ πόσα προβλήματα μπορεί να σου δημιουργήσει το ενδεχόμενο της κοινής πορείας; Κι όμως όλα έχουν τον τρόπο τους αρκεί να τα ξέρουμε καλά …και να κάνουμε και λίγο υπομονή!  Ένα από αυτά είναι και η αντρική επιβολή … Γιατί μεταξύ μας τώρα είναι καλό να την έχει και λίγο την επιβολή … (μπας και δούμε και μια άσπρη μέρα βρε παιδί μου)!!

Η ζωή μας κυρίες μου από το φεμινισμό και ύστερα άλλαξε άρδην και οι άντρες αυτής της κοινωνίας καλώς ή κακώς δυσκολεύονται να συμβιβαστούν δυσκολεύοντας και εσάς….

1780650_10152191475579573_1698670547_n

Πάμε να το πάρουμε λίγο αλλιώς το θέμα και να γίνουμε λίγο πιο γατούλες; Λίγο πιο κοτούλες; Λίγο πιο κάτι τέλος πάντων που δεν θα θυμίζει και Ανδρούτσο… Γιατί τελικά μια υποταγή μπορεί κάποιες φορές να σας κάνει πιο ευτυχισμένες. Και μην μπερδεύεστε δεν λέμε για την παντόφλα στο κρεβάτι και για το κουμπί Αντωνάκη μου … Λέμε για αυτό το δυναμισμό που βγάζουμε όλες μας και στην τελική  ας τον κρατήσουμε για άλλες ώρες … ξέρετε για εκείνες που μιλάνε μόνο τα κορμιά… ανάσκελα!

Πάμε να δούμε εναλλακτικές συνταγές για κάποια πράγματα που μας ενοχλούν ή μας ξαφνιάζουν ή μας διεγείρουν ή εμπασει περιπτώσει όπως και να χει τα έχουμε …

Οι περισσότεροι λατρεμένοι αρσενικοί πια έχουν τη συνήθεια να μεταφέρουν τα βιώματα της μαμάς παντού ενώ παλεύουν να βρουν ένα ρόλο … Προσπαθούν να σου επιβληθούν, κάποιοι (όχι όλοι) φωνάζουν ενώ επί της ουσίας απλά σκέφτονται πως θα αντιδράσεις …Η θα χαλαρώσεις ή θα τα σπάσεις όλα και θα φύγεις…. Έόχι βρε και είναι και ακριβά τα τελευταία σερβίτσια… δεν λέει να τα σπάσεις όλα … Σπάσε ένα τασάκι για να σου φύγει ο καημός η πες στου ένα αγάπη μου θέλεις να κάνουμε λίγο σέξ να το ξεχάσουμε; … Προτιμάτε λύσεις ωραίες αγαπησιάρικες και ταυτόχρονα πέστε από κάτω ….(από πάνω έχουν την επιβολή και νιώθουν καλύτερα)!  Γιατί οι άντρες παραμένουν μωρά μέχρι και τα 70!! (μην το ξεχάσετε ποτέ)!

Μην του κάτσεις στον σβέρκο ….

Βασική αρχή … έχει δουλειές μην τον πρήζεις μόλις τελειώσει θα σε πάρει … Αφήστε τα πράγματα να τα πάρει πάνω του ..εσείς κοτούλα λέμε …(τους αρέσει και αυτή η φράση) …Άλλωστε η κότα έκανε το αυγό και εδώ που τα λέμε μια ομελέτα πάντα είναι νόστιμη.

Δείξε την σέξι πλευρά σου και μην του κάνεις το μυαλό βιολί …. (αχ αυτό το βιολί μας έκαψε που λέει και ένας γνωστός) ….

Θέλει τον καφέ του με τους φίλους ….

Απλά τα πράγματα … τον αφήνεις να τον πιει … Τσεκάρεις και τους φίλους (όσο μπορείς) γιατί και Θεός δεν είσαι αλλά …. Άστον αγάπη μου να τον πιει αυτό τον ρημαδό καφέ και μετά που θα πάει θα θέλει άλλον έναν και με εσένα… Να το θυμάστε μπορείτε να πίνετε καφέ μαζί τους… αρκεί να καταφέρετε να είστε και φίλοι …(που λέει ο λόγος … γιατί για τις πρώην μην τυχόν αφήσετε να τα πρήξουν).

Καπουτσίνο να προτιμάτε λόγω στυλ … Είναι πιο νόστιμος διαφέρει και στο τέλος τέλος ένα τέτοιον καφέ ήθελε και ο Κλούνει αλλά κατέληξε στον εσπρέσο..

1508046_10152161222369573_917692039_n

Έχω πονοκέφαλο ….

Τι να κάνεις τώρα εσύ με αυτό; Ένα ντεπόν αναβράζον μου έχει συστήσει η φίλη μου η φαρμακοποιός … Προσοχή δεν λείπει ποτέ από την τσάντα μας … Εκεί που έρχεται ο πόνος κάνεις μια γουλιά το καταπίνεις … και όλα καλά! Άμα σας λέω εγώ κάντε τις κοτούλες δεν με ακούτε … Ο δυναμισμός μπορεί να δειχτεί αλλού … όχι στην συννεφιασμένη Κυριακή …(μια Κυριακή σας μένει και αυτή πάει στράφι)!!

Ο χρόνος περνάει σαν νερό και φταις εσύ ….

Το ακούσαμε και αυτό … Ε και τι να κάνεις τώρα που περνάς καλά μαζί του και ο χρόνος κυλάει σαν νερό; Όλα κι όλα … Βάλτα με το ρολόι αγάπη μου και όχι μαζί μου … Άντε να δούμε τι θα δούμε τώρα που χάσαμε και το βιολί …(για όσους δεν καταλαβαίνουν υπάρχει εξήγηση… θα την δώσω άλλη φορά σε άλλο εντιτόριαλ) …

Η αντρική επιβολή υπήρχε και θα υπάρχει, Αν θέλετε να το δικαιολογήσουμε κάπως μάλλον φταίει η κοινωνία και τα δεδομένα της από αρχαιοτάτων χρόνων ή απλά η αντρική τους φύση…..

Όπου λαλούν πολλά κοκόρια έλεγε ο λαός αργεί να ξημερώσει και εγώ ασπάζομαι το ρητό τόσο για την ποσότητα όσο και για την επιλογή του φύλου (κοκόρια)….

Για αυτό πάρτε τα κοκόρια στην ζωή σας και ζευγαρώστε … Μπορείτε να γίνετε κοτούλες αν αυτό γουστάρετε … Αν πάλι όχι … Υπάρχει και άλλη οδό … Μόνη σας!!  Και να θυμάστε πάντα πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα κρύβεται μια γυναίκα …. (με η χωρίς βιολί… η ουσία είναι μία… στο ότι κρύβεται)!!

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!