Γενέθλια γεμάτα λάμψη για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Τα γενέθλια του γιόρτασε ο  ερμηνευτής Μαυρίκιος Μαυρικίου, χαρούμενος και με αγαπημένα πρόσωπα γύρω του, στο θέατρο όπου και πρωταγωνιστεί σε μια πανέμορφη παράσταση.

Δίπλα του βρέθηκαν πολλοί φίλοι, συνάδελφοι, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και άλλοι πολλοί για να τιμήσουν τον ερμηνευτή Μαυρίκιο Μαυρικίου σε αυτήν την υπέροχη παράσταση με μια πανέμορφη τούρτα να γεμίζει φως την σκηνή.

Ο Μαυρίκιος είναι ένας ταλαντούχος νέος που αγαπώ και εκτιμώ. Ένα αγόρι που όσο μεγαλώνει γίνετε καλύτερος πιο όμορφος και πιο ταλαντούχος. Με πολλές θυσίες κατάφερε να ανέβει στην σκηνή που χρόνια τώρα τραγουδάει. Με ανθρώπους δίπλα του να τον στηρίζουν και να τον καμαρώνουν γιατί πραγματικά το αξίζει να τον καμαρώνουν δίνοντας του την αγάπη και τα εφόδια να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.

Εγώ προσωπικά του εύχομαι να είναι πάντα γερός και λαμπερός και να μας γεμίζει με την φωνή του που τόσο χρειαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια σε μια μουσική που δεν πάει καλά να υπάρχουν τόσο ταλαντούχα παιδιά να ανεβαίνουν ψηλά !!

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η γνωστή τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής, Τζούλι Μασίνο, ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, η Σκηνοθέτης και συγγραφέας παιδικών παραμυθιών Κέλλυ Σταμουλάκη,έλειπε στο Λονδίνο ο Κώστας Βενετσιάνος, ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης,  και πολλοί πολλοί άλλοι που τον τίμησαν με την παρουσία τους και είδαν και μια εκπληκτική παράσταση>

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!