Ένας Λαζόπουλος όπως τον αγαπήσαμε … Χωρίς Χρώματα και μόνο για τον Άνθρωπο !!


Ο Λάκης Λαζόπουλος ήρθε στο OPEN με Αλ Τσαντίρι και Αλ Σιχτίρι!
Και Γίνεται της Τρίτης…

Είναι ανατρεπτικό, σαρκαστικό, αλλά πάνω από όλα αληθινό !!
Αυτό το άρθρο είναι με τα δικά μου μάτια … Ήμουν εκεί μια Τρίτη πριν κλείσει για Πάσχα…
Και γράφω ακριβώς αυτό που είδα εγώ

Είναι αυτό που λέμε, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος; Ή όποιος γελάει με αυτό το τσαντήρι
Θα μου επιτρέψετε, να πώ την δική μου γνώμη, που είναι, ότι γελάει καλύτερα όποιος Βλέπει το τσαντήρι …

Το έζησα λάιβ και έχω άποψη και είναι δική μου σαφέστατα, αλλά θα την πω κιόλας γιατί έτσι μου αρέσουν και λίγο τα ‘’σιχτίρια’’

Είναι αλήθεια… Το έζησα με τον καλύτερο τρόπο, το είδα λαίβ. Μια ομάδα στήνει τα πάντα καταπληκτικά. Μια ομάδα ανθρώπων γεμάτη, θετική ενέργεια όχι κατσουφιά και μιζέρια. Περνάνε ωραία μάλλον και το βγάζουν και παραέξω. Εγω αυτό το εισέπραξα, από τους ανθρώπους που με υποδέχτηκαν μέχρι και τους ανθρώπους της παραγωγής αλλά και τον ίδιο τον Λάκη Λαζόπουλο.

Κόσμος πολύς… υπομονετικός, λαχταριστά κεφάτος γεμάτος από χαμόγελα και μπρος και πίσω από τις καμέρες γιατί δεν ήταν πάντα στον αέρα είχε και διαφημίσεις.

Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, είναι μια από τις μακροβιότερες και πιο πετυχημένες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Εχει διάρκεια 3 ώρες και δεν καταλαβαίνεις πως περνάει η ώρα. Έζησα και τον Γιάννη Πλούταρχο στην παρουσίαση των τραγουδιών του και εκστασιάστηκα.

Θέλω να πω πως ο Λάκης μπορεί για κάποιους να μην είναι ωραίος … άποψη είναι και αυτή και σεβαστή. Είναι όμως αυτό που είναι ετοιμόλογος, ατακαδόρος και ζηλεύω όλο αυτό το γρήγορο που έχει με τον κόσμο με τα είδωλα, όλα αυτά που καυτηριάζει και όλα εκείνα που λέει, στην μικρή αυτή τρίωρη παράσταση που κάνει.

Εμένα μου είχε λείψει όλο αυτό. Παρόλο που είμαι αισιόδοξη και γεμάτη ενέργεια έζησα μαζί τους αυτό που λένε Αλ σιχτίρι ρε φίλε … Γούσταρα τα πάντα τις μουσικές, τις ατάκες στους Δέκα μικρούς Μήτσους όπου με Δημήτρη Σταρόβα του έδωσαν και κατάλαβε, στο σκέτς που έκαναν … Ακόμα και η Καινούργιου μου άρεσε … παρόλο ότι έψαχνε την κάμερα και διάβαζε αυτά που έλεγε, ήταν φυσική, όμορφη και γενάτη χαμόγελα.

Από την άλλη ο κόσμος το ζούσε όλο αυτό .. Πραγματικά ήταν όλοι εκεί και ζούσαν με τρέλα όλο αυτό που γινόταν και αυτό που έβλεπαν.
Ο δικός τους Λάκης
Ο δικός μας Λάκης

Γιατί όπως και να το κάνουμε είναι αυτός που είναι…Είναι ο Λάκης Λαζόπουλος !!
Αντί να τον μισείτε κάποιοι κοιτάξτε να τον φτάσετε .. Αν μπορείτε γιατί όσο και να θέλει κάποιος κάτι.. το θέμα είναι και να μπορεί!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!