Ένα έργο που είναι ο καθρέφτης όλων / «Όταν πεθάνω, θάψτε με στο facebook!”


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρεμιέρα του έργου «Όταν πεθάνω, θάψτε με στο facebook!” του Αντώνη Τσιπιανίτη, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου.

Ένα έργο που είναι βγαλμένο απο την ζωή …. Κυριολεκτικά
Ακούς τους διαλόγους και είναι σνα να ακούς εσένα, τον ίδιο σε όλα που σκέφτεσαι πριν ανεβάσεις κάτι στον προσωπικό σου λογαριασμό στο facebook !!
Ένα έργο που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα !!


Εκπληκτικές ερμηνείες απο τους ηθοποιούς που λαμβάνουν μέρος.
Δημήτρης Γιώτης αγαπημένος σε ένα ρόλο διαφορετικό …. Με σκέρτσο με νάζι με ποιότητα που την έχει βέβαια σε όλους του τους ρόλους αλλά πραγματικά σε αυτόν δείχνει και μια άλλη του πλευρά. Αυτή που τον ξέρουν ίσως οι πιο κοντινοί του άνθρωποι. Την κωμική του, την ετοιμολογία του και την εύστοχη ατάκα του.
Εξαιρετικός και ταλαντούχος όπως άλλωστε πάντα σε όλους του τους ρόλους.


Η Μαρίνα Γεωργοπούλου εξαιρετική στο ρόλο της ως γνήσια γυναίκα που δεν γνωρίζει πολλά αλλά λέει αλήθειες και συγκινεί. Καταπληκτική στο ρόλο της και μοναδική στην ερμηνεία της.

Ένας Γιώργος Κοντοπόδης εξαιρετικός και συνάμα διαφορετικός από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα στα πιο κωμικά του. Ένας ρόλος που του δίνει γερό προβάδισμα να δείξει ότι μπορεί τα πάντα !!

Στην πρεμιέρα βρέθηκε πολύς κόσμος από τον θεατρικό και τον δημοσιογραφικό χώρο, που κυριολεκτικά αποθέωσε την παράσταση και τους συντελεστές της.

Μίλησε με ενθουσιώδη σχόλια για το έργο και το ανέβασμα της παράστασης όπως και για τις ερμηνείες των ηθοποιών. Φράσεις όπως: «ό,τι πιο σύγχρονο για τη σημερινή πραγματικότητα», «ένα έργο ιδανικό για τους νέους», «καθρέφτης της ζωής μας», ακούστηκαν από το στόμα επώνυμων και ανώνυμων θεατών που κατέκλυσαν το Θέατρο Μπέλλος τόσο στην πρεμιέρα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου όσο και την Πέμπτη δεύτερη μέρα της παράστασης.
Παραβρέθηκαν: Γιώργος Λιάγκας, Βάνα Μπάρμπα, Μαίρη Αλιφέρη, Νέλλυ Γκίνη, Νινέτα και Νταίζη Λεμπέση, Γιάννης Διαμαντόπουλος, Ηρώ Μουκίου, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Κώστας Παπαπέτρος, Σάντρα Βουτσά, Γιώργος Πράσινος, Μιχάλης Βαμβακάς, Άντζελα Ευριπίδη, Χάρης Πλασκοβίτης, Άννα Τσιάλτα, Παναγιώτης Βαζαίος,
Κων/να Κλαψινού, Γιάννης Αφυτάκης κ.α.

Παίζουν: Δημήτρης Γιώτης, Μαρίνα Γεωργοπούλου και Γιώργης Κοντοπόδης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Συγγραφέας: Αντώνης Τσιπιανίτης
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Σκηνικά / Κοστούμια: Κατερίνα Κοντού
Μουσική Επένδυση: Γιώργης Κοντοπόδης
Φωτογραφίες: Γιάννης Παυλίδης
Πρωταγωνιστούν – Δημήτρης Γιώτης, Μαρίνα Γεωργοπούλου, Γιώργης Κοντοπόδης
Συμμετέχουν: Σύλια Γεωργέλου, Μιχάλης Δάνος


Διάρκεια παράστασης: 105 λεπτά με διάλειμμα
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ , 10 ευρώ φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ
Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:15
Θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ – Κέκροπος 1, Πλάκα
Τηλέφωνο: 2103229889



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!