El Patron: ”Η Τρούμπα απέκτησε το στέκι της.. Όπως στο Μπρούκλιν”


Πήγα … είδα και έγραψα …

Είναι η αγαπημένη μου περιοχή … Τρούμπα Κόκκινα φανάρια και τέτοια .. Μόνο που μέσα σε αυτά τα υπόγεια πια δεν υπάρχουν αυτές που ξέρατε τότε αλλά μαγαζιά που πραγματικά αξίζει να τα δείτε …
Ένα από αυτά το El Patron


Το έχουν φίλοι και φυσικά πήγα να τους δω γιατί εγώ δεν λείπω ποτέ από εκεί που με αγαπούν και μου το δείχνουν … Ξέρετε εσείς Κωστάκο και Σούλιο και Παπαμήτρου … (μην γράφω )
Το El Patron είναι για αυτούς που αγαπούν την καλή Ελληνική μουσική και το γλέντι. Γιατί εκεί γλεντάς με την καρδιά σου.
Έχουν όλο το «πακέτο»!

Δυναμικά ξεκινάει τη φετινή νυχτερινή σεζόν έχοντας εξασφαλίσει το πιο νεανικό, μοντέρνο, δυναμικό, κεφάτο, σχήμα διασκέδασης.

Με τον Παπαμήτρου Χρήστο να έχει φτιάξει φοβερό σχήμα μια ορχήστρα φοβερή και ένα πρόγραμμα που είμαι σίγουρη πως όποιος πάει θα το ευχαριστηθεί πολύ.

Θα πάω στο πρόγραμμα ξεκινώντας από Κυριακό Κυανό που ξέρω πολλά χρόνια ..πολλά όμως (δεν μπορώ να το κρύψω). Είναι ταλεντάρα και φωνάρα. Μαζί του περνάς καλά και είναι μια χαρά από ότι δείχνει.


Έλενα Ρίζου Το κορίτσι αυτό το γνώρισα κάποια χρόνια πριν. Είναι φωνάρα και το σημαντικό μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα. Με επίπεδο και σεβασμό σε όλα. Όσο για φωνή πραγματικά σου φτιάχνει τα αυτιά να την ακούς κι την διάθεση.

Μανώλης Στάης και Ροζάνα Τσέλιου Εκπληκτικές φωνές και εκπληκτικά παιδιά. Ξέρουν να δένουν με ομάδα και να κάνουν τον κόσμο να περνάει καλά.

Άφησα για το τέλος τους αγαπημένους μου Κωνσταντίνους που ναι ξέρουν τελικά να τα κάνουν όλα ΑνναΚατα στην Τρούμπα … με ένα μαγαζί που σίγουρα θα συζητιέται για καιρό..

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία σας και σύντομα θα είμαι εκεί πάλι



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!