El Patron Club: Το παρελθόν και το παρόν του Πειραιά με ένα σχήμα έκπληξη


Κι όμως είναι γεγονός. Το έμαθα από καλές πηγές … Είναι ένα σχήμα έκπληξη σε ένα μαγαζί που όπως όλα δείχνουν θα κάνει την διαφορά.


Έκπληξη στην νυχτερινή Αθήνα ή μάλλον καλύτερα στα στέκια του Πειραιά και συγκεκριμένα στο El Patron … ετοιμάζονται να εμφανιστούν ο Κυριάκος Κυανός η Έλενα Γκρέκου ο Μανώλης Στάης η Ροζάνα Τσέλιου και μαζί τους ο σολίστ Θανάσης Ροκάς.


Πότε κάνουν πρεμιέρα; Oι πληροφορίες μου λένε αυτή την Παρασκευή 4 Οκτώβρη .. Μην το χάσετε
Ετοιμάζουν μία από τις πιο ξεχωριστές συναντήσεις που είναι σίγουρο πως θα συζητηθούν …
Η Τρούμπα φέτος αποκτάει μια δική της νυχτερινή κατάσταση για όλους αυτούς που αγαπούν την λαική μουσική και που θέλουν να περνάνε καλά.

Είναι ένα σχήμα που οργάνωσε ο μέτρ του είδους Χρήστος Παπαμήτρου και οι επιχειρηματίες Κωνσταντίνος Κωστάκος και Κωνσταντίνος Σούλιος είπαν αμέσως ναι. Όταν ξέρεις να φτιάχνεις ομάδες ξέρεις οτι επιτυχία είναι δεδομένη και έχει όνομα … EL PATRON !!!

Το El Patron Club είναι ένα ιδιαίτερο μαγαζί που συνδέει το παρόν με το παρελθόν της περιοχής του Πειραιά…με έναν μοναδικό τρόπο.

Πλησιάζοντας προς τα μέσα αμέσως θα σου τραβήξει την ματιά η διακόσμηση του χώρου (όπου την έχουν επιμεληθεί οι επιχειρηματίες Σούλιος Κωνσταντίνος και Κωστάκος Κωνσταντίνος ) με έμφαση το ξύλο και στοιχεία από την Κολομβία και τον Pablo Escobar.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!