Είναι Συγκλονιστικός και είναι ο τελευταίος αντιστάρ, γιατί ”Πονάνε όσοι Αγαπάνε” και χτυπάνε ”Στην Καρδιά”


Αγαπώ τα μπουζούκια .. Αγαπώ την λαϊκή μουσική και τους λαϊκούς τραγουδιστές, είναι γνωστό άλλωστε χρόνια τώρα.

Αποφάσισα λοιπόν να πάω fever to Σάββατο με πολύ χαρά
Θέμης Αδαμαντίδης – Έλλη Κοκκίνου και Δήμος Αναστασιάδης

Το αποτέλεσμα αυτής της βραδιάς ήταν Συγκλονισμός…
Και το εννοώ… με όλη την σημασία, άλλωστε εννοώ πάντα αυτά που λέω ή γράφω…


Το καλύτερο πρόγραμμα στην νύχτα πιστεύω πως είναι. ΄’Εχουν δέσει τόσο πολύ μεταξύ τους έχουν μια απίστευτη χημεία μεταξύ τους πάνω στην πίστα. Απίστευτη ενέργεια, απίστευτο πρόγραμμα, και μαζί με την δυναμική του μαγαζιού πιστεύω πως είναι το απόλυτο πρόγραμμα του χειμώνα που διανύουμε.
Μην το χάσετε να το δείτε όλοι.

Η Έλλη Κοκκίνου πιο κουκλάρα από ποτέ. Απίστευτη ενέργεια στην πίστα φωνητικά στα καλύτερα της και μάλιστα δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Μοναδική.

Ο Δήμος Αναστασιάδης Συγκλονιστικός. Πιστεύω πως διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του και τραγουδιστικά αλλά και σαν άντρας. Βγάζει μια απίστευτη ενέργεια στην πίστα που πραγματικά θεωρώ πως μόνο ένας τραγουδιστής όταν είναι στα καλύτερα του το κάνει αυτό. Μοναδικός στο είδος του.

Μια μικρή γεύση απο τα βίντεο που τράβηξα …

Θεος !!!

Gepostet von Anna Tsialta am Samstag, 26. Januar 2019

Όσο για τον Θέμη τον άφησα τελευταίο γιατί θέλω να γράψω πολλά.
Είναι ο πραγματικός Θέμης Αδαμαντίδης στα καλύτερα του. Είναι καλύτερος από ποτέ. Συγκλονιστικές ερμηνείες μέχρι τις 5,30 ώρα το πρωί, δυναμικά πάνω στην πίστα, δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχω δει, στις τόσες φορές που τον έχω δει (άλλωστε είμαι δηλωμένη Φαννα..τικιά του Αδαμαντίδη)


Είναι αντιστάρ και για αυτό τον γουστάρουν όλοι.
Κουβαλάει πάνω του αυτή τη γνήσια λαϊκότητα που πλέον σπανίζει, γνωρίζει καλά πως σε έναν κόσμο που άγιοι δεν υπάρχουν, είναι καθαρός λαϊκός και ασυμβίβαστος.
Είναι η αυτή η βελούδινη φωνή του που τα ισοπεδώνει όλα.

Ο Θέμης έχει γεμάτες αποσκευές από την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια
Έχει περπατήσει το μονοπάτι αυτό χωρίς δηθενιά, χωρίς καλάμι και μάλιστα χωρίς να ενοχλεί κανέναν.
Ίσως τα τελευτάια 40 χρόνια είναι απλά ο Θέμης. Μια πορεία με καλά και κακά. Μια πορεία που τον έκανε ακόμα πιο δυνατό ακόμα πιο σπάνιο και ακόμα πιο ταλαντούχο.
Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν είναι ένα δημιούργημα των media και γι’ αυτό –όσα χρόνια κι αν περάσουν- δεν κινδυνεύει να μετατραπεί σε κάτι άλλο από αυτό που δεν είναι.

Κουβαλάει πολλές επιτυχίες στην πλάτη του, ίσως και κάποιες αστοχίες αλλά από όλο αυτό που λέγεται Ζωή ο Θέμης έμεινε ένας και μοναδικός Αντιστάρ του ελληνικού πενταγράμμου.. Ίσως κι ένας από τους πιο δυνατούς που χτυπάνε κατευθείαν στην Καρδιά .. γιατί άλλωστε πονάνε όσοι Αγαπάνε.

Θεος !!!

Gepostet von Anna Tsialta am Samstag, 26. Januar 2019

Επίσης θα ήθελα να πώ ότι το μαγαζί όπου φιλοξενεί ένα από τα ωραιότερα προγράμματα έχει εξαιρετικό προσωπικό από την υποδοχή μέχρι τα τραπέζια, με ευγένεια και αγάπη για αυτό που κάνουν.
Κύριε Θανάση Παπαγεωργίου έχετε ένα από τα ωραιότερα προγράμματα της Αθήνας !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!