Δροσερά κοκτέιλ και δυνατές μουσικές για το Σαββατόβραδο

Στο Mondo στον Νέο Κόσμο, Κασομούλη 54.


Σε μια από τις πολλές βραδινές εξορμήσεις μας για τα γνωστά αποκλειστικά ρεπορτάζ, πριν από περίπου δύο μήνες ανακαλύψαμε στον Νέο Κόσμο ένα μαγαζί που τελικά έγινε το στέκι χαλάρωσης και διασκέδασης.

Διακόσμηση που σε ταξιδεύει κάπου ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία,  η τοποθεσία του στο πεζόδρομο της περιοχής βοηθά αρκετά να νιώσει πως είσαι σε κάποιο σοκάκι χαμένος από όλους αλλά ταυτόχρονα και τόσο κοντά.

Μουσική που ποικίλει ανάλογα με την ώρα και τη βραδιά μιας και οι υπεύθυνοι φροντίζουν με τις συχνές εναλλαγές και τα πάρτυ να μην κουράζουν τους θαμώνες ποτέ. Εξυπηρέτηση που πραγματικά σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι ένα με το περιβάλλον και αυτό σήμερα που δυστυχώς ζούμε στην εποχή του απρόσωπου σε μένα τουλάχιστον μέτρησε πολύ.

Σήμερα στο Mondo θα ακόυσετε δύο νέους dj’s, που είναι έτοιμοι να βάλουν φωτιά στα ηχεία με μοναδικές επιλογές από dance, club, mainstream και r’n’b μουσικά κομμάτια. Ο dj Con Al και η Gabri_Elle θα παίξουν back to back μουσική, σε ένα πάρτυ για ανθρώπους ανατρεπτικούς, με προσωπικότητα και σίγουρα όχι βαρετούς!

Αποφάσισα λοιπόν να γράψω για το Mondo για να δώσω και σε εσάς την επιλογή να δημιουργήσετε το δικό σας στέκι… H ευτυχία κρύβεται στις επιλογές μας και οι επιλογές μας συνήθως στην γνώση! Τώρα ξέρετε…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!