Δούρος Νίκος – Λαδάς Άγγελος: Το αχτύπητο δίδυμο του Σπάγγου που απλά σπάει τα κοντέρ


Μία εναλλακτική πρόταση διασκέδασης στο Μικρολίμανο με ξεσηκωτικά live
Ήθελα απλά να γράψω κάτι με δικά μου λόγια… Αυτό που βλέπω εγώ στον Σπάγγο κι αυτό που ήθελα να δείτε και εσείς.


Στην φωτό με την αγαπημένη Κατερίνα (που έχει τον σπάγγο) και τον καταπληκτικό Μαίτρ (φίλος μου χρόνια) που όπως κατάλαβατε έχω μέσον και κάθομαι πάντα!!!

Ο Σπάγγος έχει κατακτήσει τους πάντες ακόμα και τους πιο δύσκολους πελάτες.
Ήρθε με μεγάλη φόρα και τα σάρωσε όλα.
Έχει γίνει αγαπημένο μου μαγαζί και περνάμε τέλεια με μια ατμόσφαιρα καταπληκτική βλέποντας μόνο ανθρώπους χαμογελαστούς, γεμάτους ενέργεια, αλλά και από μουσική που είναι στα φόρτε της με τα δυο αγόρια να τα σπάνε….

Για αυτά τα αγόρια θα μιλήσω στο εντιτορίαλ μου τώρα … έτσι γιατί την είδα λίγο αλλιώς σήμερα και γιατί ήθελα να τους την πώ και λίγο …. Εεεεε

Νίκος Δούρος
Τραγουδιστής; Όχι μόνο Είναι μουσικός και είναι από τα καλύτερα παιδιά. Τον ξέρω χρόνια και πραγματικά έχει αυτό που γουστάρω στους τραγουδιστές … είναι ταπεινός χωρίς έπαρση και πάντα χαμογελαστός βλέποντας τα πάντα με τα δικά του μάτια ή μάλλον με τις δικές του νότες.
Παντού δείχνει αυτό που είναι. Μέσα από τα τραγούδια του την φωνάρα του αλλά και την γραφή του. Το τελευταίο του τραγούδι της Πάολα τα λέει όλα. Πόσο χαρά, πόσο πόνο, πόσο δάκρυ, πόσα συναισθήματα κρύβονται πίσω από ένα τραγούδι και πόσους αγγίζουν … Αυτό κάνει ο Νίκος Δούρος
Είναι καλλιτέχνης και έχει πορεία … Εδώ θα είμαστε για να την δούμε και να την ζήσουμε
Νικό μου αγαπημένε !!


Άγγελος Λαδάς
Αυτό το αγόρι το είχα ακούσει, δεν το είχα δεί. Αυτό ήταν με το που το είδα τo λάτρεψα
Είναι πολύ καλός τραγουδιστής, είναι διασκεδαστής, είναι το καλύτερο παιδί και έχει ταμπεραμέντο στο να σε κάνει να περνάς καλά ακόμα κι α δεν έχεις πιει τίποτα μαζί του διασκεδάζεις. Είναι καταπληκτικός και ταυτόχρονα φωνάρα. Συνδυασμός που σκοτώνει … αλλά αυτός το μόνο που κάνει είναι να σκοτώνει την άσχημη διάθεση κάποιων και να τους κάνει να περνούν καλά και να βλέπουν την διασκέδαση μόνο με τα δικά του μάτια.

Σας έχω και βιντεακια για να δείτε τι εννοώ !!!

Το πιο αχτυπητο διδυμο !!!Τα σπανε απλα !!!Νίκος ΔούροςLadas AggelosΣπάγγος – Μουσικό Μεζεδοπωλείο το καλυτερο !!!

Gepostet von Anna Tsialta am Sonntag, 16. Dezember 2018

Για να έχουμε παραπονάκια μαζί με τα αγόρια είναι δυο πανέμορφα κορίτσια που έχουν φωνάρες και ταλέντο
Αυτά σε ακόμα ένα αφιέρωμα αργότερα !!
Όσο για το Σπάγγο όπου τραγουδούν και οι δυο τους… Είναι Μαγαζάρα κι όποιος δεν έχει πάει χάνει … όποιος έχει πάει ξαναπάει και ξαναπάει και ξαναπάει και δεν το αλλάζει με τίποτα.
Ένας υπέροχα διαμορφωμένος χώρος, που σού δίνει τη δυνατότητα να φας πολύ καλά, οικονομικά, και να διασκεδάσεις στο έπακρον… αντικρίζοντας την πιο όμορφη θέα.

Gepostet von Anna Tsialta am Sonntag, 16. Dezember 2018

Τις καθημερινές λειτουργεί ως εστιατόριο, με τον μάγειρα να δίνει ρεσιτάλ γαστρονομίας στην κουζίνα του, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!