Δημήτρης Καμπόλης: ”Έχω δουλέψει πολύ στην ζωή μου. Το όνειρο μου ήταν να γίνω ηθοποιός”

Είναι ταλαντούχος και καλό παιδί. Είναι ο Δημήτρης Καμπόλης που δίνει μαθήματα ζωής μέσα από μια εξομολόγηση καρδιάς.


Είναι ταλαντούχος και καλό παιδί. Είναι ο Δημήτρης Καμπόλης που δίνει μαθήματα ζωής μέσα από μια εξομολόγηση καρδιάς.

Η υποκριτική, η τηλεόραση, ο θάνατος της μητέρας του, οι δυσκολίες, ο έρωτας της ζωής του, η γυμναστική αλλά και όλα όσα θέλετε να μάθετε από έναν άνθρωπο που εκτός από ταλέντο έχει ψυχή και φτάνει να δίνει παράδειγμα προς μίμηση ότι μπορείς να ξαναγεννηθείς από τις στάχτες σου αρκεί να το θέλεις !

Απολαύστε τον σε μια κατάθεση ψυχής !!

 

Πως αποφάσισες λοιπόν να γίνεις ηθοποιός;

Η αλήθεια είναι  Δεν ξέρω. Πίστεψε με σε όσους είπα ότι θα πάω να σπουδάσω μόνο που δεν με στήσανε στον τοίχο να με πυροβολήσουν. Μόλις είχα χάσει τη μητέρα μου δεν είχα ούτε σπίτι να μείνω δεν είχα δουλειά δεν είχα τίποτα και είπα θα πάω να σπουδάσω υποκριτική.

Ήταν κάτι που σε ώθησε ήταν κάτι που το ήθελες πάντα και δεν το είχες κάνει ή απλά το σύμπαν Συνωμοτεί Και σου λέει πήγαινε να γίνεις ηθοποιός

Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ και ξαφνικά το αποφάσισα.  Ήθελα πάντα να γίνω μοντέλο ήθελα να είμαι Στην επικαιρότητα, έχω κάνει πασαρέλα φωτογραφήσεις διαφημιστικά είχα ένα “ψώνιο” για δημιουργικότητα.  Έχω δουλέψει πάρα πολύ στην ζωή μου καθαρά για  βιοποριστικούς λόγους σε οικοδομή, ως κλειδαράς, ως φούρναρης, μη σκεπτόμενος ποτέ την υποκριτική.  Έχω τελειώσει γυμναστής από ιδιωτική σχολή και παράλληλα έχω τελειώσει και ηλεκτρονικός εγκαταστάσεων.

Πέρασες δύσκολες στιγμές έχοντας χάσει τον πατέρα σου, και δουλεύοντας βιοποριστικά για να ζήσεις με την μητέρα σου;

Ναι έχασα τον πατέρα μου από Ιατρικό λάθος,  λάθος αναισθησιολόγου το οποίο και δεν μπόρεσα ποτέ να αποδείξω, από τότε η μητέρα μου έπεσε σε κατάθλιψη. Όλες οι ευθύνες του σπιτιού έπεσαν επάνω μου  και ως μοναχογιός  επωμίστηκα όλες τις υποχρεώσεις. Χάνω την μητέρα μου από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι μας, και κάηκε ζωντανή όπως καταλαβαίνεις, με άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής. Ενημερώθηκα από έναν γείτονα ο οποίος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε Δημήτρη έλα αμέσως καίγεται το σπίτι σου. Εκείνη την στιγμή πάγωσε ο χρόνος. Εκείνη την ημέρα έχασα τα πάντα. Καταλαβαίνεις τι μπορεί να έχω ζήσει…  Μένω στον δρόμο ξαφνικά χωρίς να έχω τίποτα. Είχα καλούς φίλους βέβαια που με μάζεψαν και με βοήθησαν. Έμενα από δώ και από κεί, δανειζόμουν ρούχα μέχρι να βρω τι θα κάνω. Να σκεφτείς ότι από την τελευταία μου δουλειά σε μια εταιρεία με είδη υγιεινής το αφεντικό μου μου έδωσε 400 ευρώ για να φτιάξω τον τάφο της μάνας μου. Να είναι καλά ο άνθρωπος όπου κι αν είναι.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου ξανά από την αρχή;

Η θετική μου ενέργεια και σκέψη. Η ζωή συνεχίζεται. Θέλει δύναμη για να συνεχίσεις και να προχωρήσεις, δεν μπορείς να τα παρατήσεις. Εμένα οι γονείς μου, μου έδωσαν δύναμη.  Το ίδιο βράδυ ήμουν εκεί και μάζευα τα αποκαΐδια ότι μου είχε απομείνει. Δεν ξέρω πού βρήκα τη δύναμη,  λες και άκουγα τη φωνή της μάνας μου να μου λέει μην πέσεις Δημήτρη μου προχωρά.  Το προηγούμενο βράδυ να κοιμάσαι στο ίδιο σπίτι με αυτόν τον άνθρωπο και την επόμενη μέρα να μαζεύεις από αυτό το σπίτι τα αποκαΐδια μόνος του και να έχεις και την κηδεία της μάνας σου.

Μετά από όλα αυτά βρίσκεις τη δύναμη να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και σπουδάζεις υποκριτική;

Και να φανταστείς πως ήμουν από τα αουτσάιντερ.  Είχα μόλις ξεκινήσει και τις διαφημίσεις αν θυμάσαι στο σήμα καμπάνα της Cosmote.  Το έκανα για τα λεφτά,  για να μπορώ να πληρώνω και τη Σχολή μου. Δούλευα  7 μέρες την εβδομάδα  βράδυ.  Κάθε βράδυ δουλειά και το πρωί σχολή. Ευτυχώς Είχα πάρα πολύ καλούς καθηγητές έβλεπαν ότι προσπαθούσα.  Ακόμα κάνω διαφημίσεις φυσικά.  Τώρα Έχουμε ξεκινήσει και την καινούργια καμπάνια της Cosmote Είμαι ένας από τους ήρωες του 11888.

Έχεις βγάλει λεφτά από όλο αυτό το κομμάτι που λέγεται διαφήμιση

 Έχω βγάλει λεφτά μόνο από τη διαφήμιση. Μπορώ να πώ πως είμαι από τα παιδιά που έχω πληρωθεί πολύ καλά.

Το θέατρο;

Κοίτα να δεις το θέατρο δεν έχει λεφτά έχω εργαστεί σε παράσταση με πολλές περιοδείες όπου έβγαλα λεφτά Έχω δουλέψει όμως και σε παράσταση από την οποία δεν πήρα φράγκο.

Έχεις μετανιώσει για όλα αυτά που έχεις περάσει για να φτάσεις να κάνεις το όνειρό σου

Ακόμη δεν έχω περάσει τίποτα Είναι πάρα πολλά αυτά που έχω να περάσω ακόμη.  Να σου πω την αλήθεια φέτος μου δόθηκε η ευκαιρία να φανώ περισσότερο.  Έχω κάνει τηλεόραση.  ξεκίνησα  στους βασιλιάδες, όντας ακόμη στη σχολή, στο Mega όπου Ακόμη περιμένω λεφτά.  Ήμουν στη γενιά των 592ΕΥΡΩ,  Τα Παντελόνια Κάτω στους συμμαθητές,  πέρυσι ήμουν στο Έλα στη θέση μου

 Έχεις δουλέψει αρκετά τηλεόραση Θα μπορούσες να ήσουν πιο γνωστός Τι είναι αυτό που  δεν έχει συμβεί ακόμη;

Ίσως χρειάζονται οι πιο πολλές γνωριμίες,  ίσως το timing,  όμως δεν μπορώ να ξέρω

 Εσύ τι θέλεις Δόξα ή χρήμα

Και τα δύο αν αποκτήσεις Δόξα θα έρθει και το χρήμα. Πόσο πιο αναγνωρίσιμος γίνεσαι,  τόσο αυξάνονται και οι οικονομικές απαιτήσεις από μία δουλειά. Να σου πω όμως πως θα διάλεγα το χρήμα γιατί δεν έχω καμία άλλη πηγή εσόδων.

Παρθένα ζωή.  Σε βλέπουν στο ρόλο του κακού

Σε μία από τις πρώτες συναντήσεις μας όταν ο Πιέρρος Ανδρακάκος είπε πως ο Δημήτρης θα κάνει το ρόλο του Μίλτου περισσότεροι γύρισαν και με κοίταξαν και θεώρησαν πως είναι ένας κόντρα ρόλος.  Νομίζω όμως πως έχω καταφέρει να το ταιριάξω πάνω μου αυτόν το ρόλο . Που και χωρίς να μιλήσω  η πρώτη σκέψη κάποιου είναι αυτή,  ένας άνθρωπος τόσο σκληρός Όσο ο Μίλτος.  Αυτό είναι πολύ κόντρα με εμένα,

Οι γυναίκες πώς το αντιμετωπίζουν αυτό νομίζουν πως θα γνωρίσουν έναν σκληρό άντρα Σαν αυτόν που βλέπεις στην τηλεόραση

Κοίταξε υπάρχουν στιγμές που και εγώ γίνομαι σκληρός,  Δεν είναι όμως αυτό που κυνηγάω.  Καταρχήν δεν μου αρέσει η βία, ίσως επειδή έχω κάνει πολεμικές τέχνες και σέβομαι κάποια πράγματα και γενικά δεν μου αρέσει η αρνητική ενέργεια δεν βγαίνω με ανθρώπους που ξέρω ότι θα με γεμίζουν άρνηση το αποφεύγω πάρα πολύ

Θα μας πεις καμία εξέλιξη για την παρθένα ζωή

Εγώ συνεχίζω να είμαι κακός.  Μία εξέλιξη που θα έρθει στο προσκήνιο είναι πως εγώ και ο Βίκτωρας θέλουμε να βγάλουμε από τη μέση  τον Αυγερινό τον αστυνομικό που υποδύεται ο Κώστας Αποστολάκης γιατί μπλέκεται πάρα πολύ μέσα στα πόδια μας.  Έχει αρχίσει και ψάχνει πολλά πράγματα χώνει τη μύτη του παντού και ανακαλύπτει πράγματα  και έτσι κάνουμε κάποιες ενέργειες για να τον βγάλουμε από τη μέση.

Προσωπική ζωή  έχεις; Τι αγαπάς πιο πολύ;

Έχω ανάγκη τις στιγμές. Παλεύω να έχω προσωπική ζωή,  Είμαι 22 Χρόνια στο χώρο της γυμναστικής, κάνω πέρσοναλ ακόμα σε φίλους και όχι μόνο σε ένα εκπληκτικό χώρο το 20 all star fitness.  Αν δεν γυμναστώ είμαι άρρωστος . Ακόμα και τον χαμό των γονιών μου στη γυμναστική τον ξεπέρασα,  ούτε ναρκωτικά ούτε τσιγάρο ούτε ποτό.  Ακόμη και νύχτα που δούλευα δεν έπινα καθόλου αλκοόλ.  Δεν πήγα ποτέ κόντρες στη γυμναστική. Έχω μια εκπληκτική σχέση είμαι πολύ καλά και θα ήθελα να κάνω την δική μου οικογένεια.

Πιστεύεις Στο Θεό; πιστεύεις ότι σε αγαπάει ο Θεός

Πιστεύω πολύ πιστεύω πως δεν με έχει αφήσει . Αλλά όσο χαμηλά κι αν έφτασα μου έστειλε βοήθεια.

Αν είχες ένα μαγικό ραβδί τι θα άλλαζες στη ζωή σου

Θα ήθελα να μην έχω στιγμές μιζέριας.  Θα ήθελα να Είχα πάρα πολλά λεφτά και μία μεγάλη φάρμα θα ήθελα με αυτά τα λεφτά να βοηθάω τον κόσμο.  Έχω πολλή αγάπη και θέλω να δώσω πολύ αγάπη θέλω να βοηθάω. Να Έχω ανοδική πορεία.

Μία ευχή που θέλεις να κάνεις στον κόσμο που σε αγαπάει σε πιστεύει

Να μάθουμε να αγαπάμε πραγματικά, όχι μόνο να το λέμε γιατί αγαπάω σημαίνει προσφέρω χωρίς να περιμένω αντάλλαγμα

 

Συνέντευξη στην Άννα Τσιάλτα

Φωτογραφίες Γιάννης Γκογκόπουλος

 Ευχαριστούμε πολύ το καφέ Davinci στην Λένορμαν 220 για την υπέροχη φιλοξενία και φωτογράφηση



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!