Δημήτρης Γιώτης: Πρωταθλητής εμφανίσεων κάθε μέρα σε άλλη πόλη


Αν υπήρχε… πρωτάθλημα για τις extra εμφανίσεις, σίγουρα ο Δημήτρης Γιώτης θα αναδεικνυόταν πρωταθλητής και μάλιστα με διαφορά.

Μολονότι η οικονομική κρίση συνεχίζει να ταλανίζει (και) τον χώρο της διασκέδασης ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής έχει τη χαρά να βρίσκεται συνεχώς με μία βαλίτσα στο χέρι, καθώς σχεδόν καθημερινά κάνει εμφανίσεις στην Αθήνα και στην επαρχία καθώς και στο εξωτερικό.

Μάλιστα πρωτοπορεί καθώς έχει αρχίσει μόνιμες συνεργασίες με μαγαζιά ανά την Ελλάδα σε μέρες που θεωρούνται «νεκρές» εδώ και κάποια χρόνια για τους καλλιτέχνες (πέραν της Παρασκευής και του Σαββάτου).

Ο Δημήτρης Γιώτης, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε για ακόμη μία φορά στην Κύπρο, ενώ προ ημερών ταξίδεψε στο Μόναχο για μία εμφάνιση στο Yolo Club, από αυτήν την Τετάρτη θα εμφανίζεται στη Λάρισα στο πιο in μαγαζί της θεσσαλικής πόλης, στο φημισμένο «PIATELAS» (Βύρωνος 6, Λάρισα).

Εκεί κάθε Τετάρτη θα χτυπάει κόκκινο το θερμόμετρο της διασκέδασης με τον γνωστό ερμηνευτή, ο οποίος αναμένεται τις Πέμπτες να δηλώνει κάτοικος Λαμίας, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία, που θα ανακοινωθεί με γνωστό μαγαζί για να εμφανίζεται εκεί τη συγκεκριμένη ημέρα κάθε εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γιώτης, ο οποίος έχει κλεισμένες εμφανίσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις του κάθε Κυριακή στο Συνεργείο music hall, σε έναν χώρο με ιδιαίτερο χώρο, όπου κυριολεκτικά δεν πέφτει καρφίτσα.

Aξίζει παράλληλα το προσεχές διάστημα ο γνωστός τραγουδιστής θα κάνει μεγάλο δισκογραφικό come back με ένα τραγούδι-έκπληξη, που φέρει την υπογραφή των Τόνι Μαυρίδη (μουσική) και Ηλία Γιαννικόπουλου (στίχοι) και την παραγωγή του οποίου έχει κάνει ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες dj, ο Νικος Σούλιωτης.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!