Το δικό μου σε Αγαπώ και το Ευχαριστώ δεν είναι Ξεχαρβαλωμένο ..Είναι Αληθινό!!

Αυτή είμαι Εγώ, η Άννα Τσιάλτα!!


Αυτή είμαι Εγώ, η Άννα Τσιάλτα, έχοντας σπουδάσει οικονομικές επιστήμες και δημοσιογραφία υπηρετώ εδώ και αρκετά χρόνια αυτούς τους χώρους με αρχές και ήθος. Μέσα από τη

δημοσιογραφία προσπαθώ να περάσω μηνύματα που θα μπορούσαν να αλλάξουν λίγο

τον κόσμο. Γιατί εγώ τα βλέπω όλα με τα δικά μου μάτια, με τον δικό μου τρόπο…

Ανέκαθεν ήθελα έναν κόσμο διαφορετικό. Είμαι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει τα

πάντα με αισιοδοξία. Έπειτα από όλα όσα έχω περάσει, πιστεύω ακράδαντα πως δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να το κάνει ο άνθρωπος, αρκεί μόνο να το πιστέψει. 

Δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς περισσότερα για μένα· αρκεί μόνο να με διαβάσει για να

με γνωρίσει καλύτερα. Μέσα από το “Αννά-Κατα” ίσως καταφέρω να κάνω κι εσάς λίγο

πιο… Αννάκατα!!!

Γιατί όλα τα συναισθήματα είναι δικά μας.

Το βιβλίο λοιπόν αυτό έχει να κάνει με τις Ατάκες και το χιούμορ μου τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο …

Ένα βιβλίο που η Εμπειρία Εκδοτική έφτιαξε με πολύ μεράκι και αγάπη και πραγματικά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα … Για αυτό το παιδί που μου έδωσαν την χαρά να φτιάξω …(με ακούτε;;;; έχω ξεκινήσει και αποθηκεύω καινούργιες ατάκες)!!

Κώστα Σμυρνιωτάκη και Μαρία Καρβέλα σας Αγαπώ !! 

Μέσα από αυτό το βιβλίο θα θυμηθείτε, θα νιώσετε, θα γελάσετε, θα καταλάβετε τι  σκεφτόμαστε όταν αυτοσαρκαζόμαστε και ίσως τα συναισθήματα σας γιατί είμαστε αυτό που είμαστε …δυνατοί και κάποιες φορές αδύναμοι ..

Ατάκες και φράσεις που σας θυμίζουν αυτό που σκεφτήκατε, την ιστορία που είδατε, που ίσως ζήσατε, η απλά τολμήσατε να σκεφτείτε με αυτό το μυαλό μας που κάποιες φορές είναι τόσο τολμηρό, πονηρό, καθαρό αλλά και περίεργο  όσο δεν φανταζόμαστε και μας ταξιδεύει πάντα εκεί που θέλουμε (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) !!

 

Για αυτό λοιπόν θέλω με αυτή την ατάκα να σας ευχαριστήσω όλους που ήσασταν εκεί στο δικό μπου παιδί που γεννήθηκε από όλους εσάς με πολύ αγάπη γιατί ότι κάνω το κάνω με αγάπη …

 Οι φίλοι είναι σαν τα βυζιά. Άλλοι μικροί κι άλλοι μεγάλοι, άλλοι ψεύτικοι κι άλλοι αληθινοί…

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ …. Και το Δείξατε με Αγάπη !!! 

Θα ξεκινήσω λοιπόν από το πάνελ μου από τους ανθρώπους που ήταν εκεί και θα τους ευχαριστήσω τον καθένα με τον δικό μου τρόπο ..Αληθινά

Μεγακλής Βιντιάδης

Μπορεί να έγινα μια Μενεγάκη αλλά τα λόγια της καρδιάς του με κρατούν πάντα ψηλά .. Η αγάπη του για μένα με γεμίζει δύναμη να κάνω το επόμενο μου όνειρο πραγματικότητα … Και είμαι κοντά !! Μεγακλή μου σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου !!

Χριστιάννα Μήλλα

Η μαμά που μου έστειλε το Σύμπαν γιατί όταν συνωμοτεί δημιουργεί αλήθειες.  Η γυναίκα που μαζί της πίστεψα πολύ στον εαυτό μου και στα όνειρα μου. Σε ευχαριστώ για αυτό το ταξίδι στα όνειρα Χριστιάννα μου !!

Σύλβια Αντώναρου

Η αδελφή που μου έδωσε η Ζωή .. η γυναίκα που 23 χρόνια τώρα με όλα τα κακά και τα καλά με ανέχεται (κουβέντα μην πεις) Είμαστε διαφορετικές, αλλά αν ήμασταν ίδιες δεν θα αγαπιόμασταν .. Μαζί Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και… εεεε ψιτ φίλη μου με ακούς;;; Μόλις Αρχίσαμε από πέρυσι εκείνο τον Μάιο που όλα έγινα όπως στα όνειρα ..

Εμείς τα κάνουμε πραγματικότητα !!

Τώρα απλά έχουμε και αποδείξεις .. Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ που είσαι στην Ζωή μου !!

Μαίρη Μπάρκουλη

Εκείνος ο καφές πριν χρόνια έφερε τα πάνω κάτω .. Απόκτησα στην ζωή μου έναν άνθρωπο που με αγαπά με την ψυχή του. Μια γυναίκα ήρωα που το μόνο που ξέρει είναι να αγαπά

Σε αγαπώ αληθινά και για πάντα !!!

Θάνος Τζάνης

Μαζί θα γυρνάμε σαν Αμαρτωλοί για πάντα .. η Αδελφή σου που ξέρω ότι την αγαπάς και θα είσαι εκεί ότι κι αν γίνει .. Πάμε δυνατά γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα.

Διονύσης Ζάχος

Το ότι σε Αγαπώ το ξέρεις Το είσαι και πολύ καλό παρουσιαστής δεν το ήξερες;;; Το έμαθες όμως και σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες να γελάσουμε, αφού υπήρχε μια συγκίνηση σε όλο το χώρο. Σε ευχαριστώ που με αγαπάς που μιλάμε και λέμε διάφορα που είσαι όπως είσαι ΑΛΗΘΙΝΟΣ . Έχουμε πολλά ακόμα ξέρεις εσύ ..

Σε ευχαριστώ που ήσουν εσύ ο παρουσιαστής αυτής της βραδιάς και έδωσες τόσο αγάπη και λάμψη

Γεωργία Ράππου

Είσαι η γυναίκα καλλιτέχνης που θαυμάζω ..Έχεις απίστευτη δύναμη ομορφιά ψυχής και προσωπικότητας. Σε ευχαριστώ που ήσουν εκεί που είπες ναι αμέσως να ανοίξεις με το υπέροχο βιολί σου αυτή την βραδιά μου. Πάμε δυνατά για τα καλύτερα γιατί μπορεί να έχουν ξεκινήσει χρόνια για σένα αλλά Αξίζεις πολλά παραπάνω και είσαι Έτοιμη φίλη μου για την μεγάλη επιτυχία! Σε αγαπώ Αληθινά και σε ευχαριστώ για όλα!!

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς αυτής της βραδιάς γιατί χωρίς εσάς δεν θα τα έκαν όλα τόσο όμορφα.

Την Αρχιτεκτονική που είναι το μαγαζί της καρδιάς μου και με αγκάλιασε τόσο όμορφα λέγοντας μου καταρχήν σε όλα ναι αλλά και για την αγάπη της σε αυτό που ξεκινάω να κάνω. Σήφη μου σε ευχαριστώ για όλα !!

Στο Semiramis Rodos Hotel και στον άνθρωπο του τον Κο Ιντζά που με πολύ αγάπη και ενέργεια μας πρόσφερε τα υπέροχα κρασιά του. Είναι ωραία να αγαπάς τους καινούργιους σου φίλους επιλέγοντας με τόση ενέργεια να τους έχεις στην ζωή σου !! Σας ευχαριστώ θερμά για όλα!!

Την Αύρα για τα υπέροχα κεράσματα της καθώς και το Σοκολατένιο Σπίτι με τα υπέροχα γλυκά του που θεωρώ πως λίγο πολύ σας γλυκάναμε αρκετά.

Λίλιαν Παπουτσόγλου

Χωρίς τα δικά σου κοσμήματα  δεν θα ήμουν τόσο λαμπερή και όμορφη

Είσαι γυναίκα με γούστο φινέτσα και ταλέντο. Κάνεις τα πάντα λαμπερά γιατί απλά μπορείς .. Συνέχισε λοιπόν γιατί έχουμε ακόμα πολλές παρουσιάσεις και όχι μόνο! Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου και κάνεις με κάνεις μαγικά να λάμπω με τα κοσμήματα σου!!

Μπέσιου Βασιλική

Τα πινέλα σου είναι μαγικά ..Κάνουν θαύματα και ξέρεις γιατί; Γιατί είσαι εσύ γεμάτη αγάπη και πάθος για αυτό που κάνεις. Σε λατρεύουν όλοι οι στάρ γιατί τους κάνεις να λάμπουν ! Σε ευχαριστώ για το υπέροχο μακιγιάζ σου και όλο αυτό το ταξίδι που κάνουμε μαζί!

Γκογκόπουλος Γιάνης

Αποτυπώνεις το κάθε λεπτό της κοινής μας ζωής στο λάιφ στάιλ μαγικά. Κάθε φωτογραφία σου κάνει τον κόσμο να γελάει . Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου και κάνεις τόσα μαγικά που ούτε ο Φουστάνος δεν θα μπορούσε! Σε αγαπώ !!

 

Θοδωρής Κωστάκης

Σε ευχαριστώ που επιμελήθηκες την υπέροχη μουσική μας και όλο αυτό που κάναμε το βράδυ αυτό για να δούνε όλοι πως η μουσική είναι μία και μπορούν όλοι να ακούν τα πάντα !! Σε ευχαριστώ για όλα !!

Τα ράδιο Ταξί Αστέρας που είναι πάντα δίπλα μου σε όλα όσα κάνω αλλά και δεν κάνω δείχνοντας από την πρώτη μέρα γνωριμίας μας πως μαζί για πολλά χρόνια τώρα και μετά θα τα κάναμε όλα αννακατα αλλά με πολύ αγάπη !!

Το ανθοπωλείο Rosetta Eventi για τα υπέροχα λουλούδια του που στόλισαν το πάνελ μου και έδωσαν την όμορφη νότα τους σε όλο το χώρο.

Όλους τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί ιδιαίτερα την Εσπρέσσο που στήριξε με αγάπη όλο αυτό που έκανα αλλά και τους φίλους δημοσιογράφους που άκουσα υπέροχα λόγια και σας αγαπώ αληθινά ..Δεν υπάρχει ανταγωνισμός γιατί υπάρχει αγάπη αυτό δείξαμε όλοι με ενέργεια και θέληση !!

Τον Fresh που έχω πει πολλές ατάκες στον αέρα του (αφού και εκεί ΑΝΝΑΚΑΤΑ) Τα έκανα πάντα στο στούντιο!!

Τέλος ..Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που ήσασταν εκεί που με αγαπάτε με όλα που έχω αλλά και δεν έχω. Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που έμαθε ο Πατέρας μου Θα τιμάω τον λόγο μου θα έχω μπέσα και θα είμαι Αληθινή .. Και σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!!!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!