Δέσποινα Σαλδάρη /”Energy Healing Scanner”: Από εμάς εξαρτάται το Χρώμα και η Ένταση του Φωτός.

Σκέφτηκα πως είναι καλό να μάθετε κάποια πράγματα ενεργειακά και γιατί όχι γνωρίζοντας την να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε αλλά ακόμα πιο πολύ να αλλάξετε την ζωή σας !!


Αν πραγματικά κάποιες φορές έχεις σκεφτεί ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάποια δευτερόλεπτα στην ζωή σου για να αποκτήσεις το θάρρος να κάνεις πράγματα και να αλλάξεις την ζωή σου.
Σκέψου το .. Πόσο καιρό έχεις να νιώσεις συναισθήματα;

Να αισθανθείς ζωντανός και γεμάτος; Λίγα λεπτά να νιώσεις κοντά στον αληθινό σου εαυτό !!

Η ευτυχία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, παρά μια κατάσταση του μυαλού
Μιλούσα πρόσφατα με την φίλη μου Δέσποινα Σαλδάρη η οποία είναι ”Energy Healing Scanner” ή αλλιώς στα απλά ελληνικά μας καθαρίζει και μας μεταφέρει ενέργεια, μας καθαρίζει τα τσάκρα μας και γενικά μας επανατοποθετεί σε όλα αυτά που σκεφτόμαστε. Σκέφτηκα πως είναι καλό να μάθετε κάποια πράγματα ενεργειακά και γιατί όχι γνωρίζοντας την να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε αλλά ακόμα πιο πολύ να αλλάξετε την ζωή σας !!

Αφήστε λοιπόν αυτό που σας κρατά πίσω και δεν σας αφήνει να γίνετε οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι του κόσμου !

Μίλησε μας για αυτό που εσύ κάνεις στους ανθρώπους μεταφέροντας την ενέργεια σου στην ζωή τους. Τι είναι τελικά όλο αυτό που δίνεις;
Καταρχήν δεν το κάνω εγώ…Είμαι το κανάλι, ο μετασχηματιστής μετάγγισης ζώσας ενέργειας από την Πηγή Άνωθεν. Κάθε ψυχή που είναι έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι της Επιστροφής πάντα βρίσκει τον τρόπο να το καταφέρει.

Ποια η διαφορά μιας συνεδρίας μαζί σου και ποια η διαφορά με μια ψυχολόγο;

Είτε μέσω επίσκεψης σε έναν ψυχολόγο, είτε επιλέγοντας μία προσέγγιση πνευματικής υφής. Όλοι οι δρόμοι που επιλέγουμε μας οδηγούν στην Εστία.
Το ταξίδι αυτό δεν σταματάει μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος. Γι’ αυτό και ζούμε ξανά και ξανά συμπεριφορές, μοτίβα και καταστάσεις που μας αποσυντονίζουν.
Κάποια στιγμή όμως που η ψυχή είναι έτοιμη, παίρνει την απόφαση και τα ηνία. Τότε καλούμαστε να αναλάβουμε την Ευθύνη του Εαυτού μας και να Δράσουμε.

Δεν είμαι σε θέση να κρίνω τη διαφορετικότητα της εκάστοτε Θεραπείας που επιλέγει η ψυχή. Καθένας στο χρόνο του και με τον τρόπο που θα έχει αποτέλεσμα στη ζωή του. Το πιο σημαντικό είναι να πάρεις την Απόφαση με Πίστη και Εμπιστοσύνη στις απεριόριστες δυνατότητές σου και στο Δικαίωμα που έχεις να ζήσεις μία Ευτυχισμένη Ζωή.

Τι είναι αυτό που μπορείς να προσφέρεις εσύ σε κάποιον που πραγματικά θέλει να βρει τον εαυτό του;

Με πολύ Αγάπη λοιπόν και πρωτίστως με το κριτήριο της Προσφοράς με όσες ψυχές συναντιόμαστε ξανά, καθότι όλοι μας συνδεδεμένοι, μεταγγίζω όση ενέργεια μου επιτρέπεται από Άνωθεν και στο βαθμό που αντέχει να διαχειριστεί ο θεραπευόμενος. Δεν είναι εύκολη η Αλλαγή. Σπάνε καλούπια ετών…ενσαρκώσεων που έχουν καταδυναστεύσει την Εγώ Ειμί Παρουσία και η Κατώτερη Προσωπικότητα αντιδράει ψάχνοντας τρόπους να καθηλώσει ξανά το Παιδί που θέλει να ανοίξει τα φτερά της ψυχής του.

Είναι εύκολο κάποιος να αποβάλλει κομμάτια του χαρακτήρα του και να υιοθετήσει καινούρια “δεδομένα” αν δεν έχει συμβεί κάτι τραγικό στη ζωή του; Η μπορεί να το κάνει πάντα πιστεύεις εσύ;

Συνήθως η στροφή στην Εσωτέρα Πραγματικότητά μας γίνεται αφού βιώσουμε καταστάσεις που μας οδήγησαν στο χάσιμο του εαυτού μας, στον αποπροσανατολισμό μας, που άνοιξαν πληγές που μέχρι τότε δεν πιστεύαμε ότι θα επηρεάσουν τη ζωή μας και τις συνθήκες μας. Βεβαίως υπάρχουν ψυχές που αναζητούν τρόπους θεραπείας και ανέλιξης ανεξαρτήτων βιωμάτων. Η πρόκληση κατά τη γνώμη μου είναι να έχεις βυθιστεί στο σκοτάδι σου και να επιλέξεις να βγεις ξανά στο Φως με όποιο τίμημα.

Ποιος είναι ο πιο συχνός λόγος που οι άνθρωποι καταφεύγουν σε σένα;

Οι ψυχές που συναντάω είναι “συμβόλαια” που έχουν υπογραφεί πριν “κατέλθουμε”. Ψυχές που έχουμε αλληλεπιδράσει σε παρελθούσες ζωές και συμφωνήσαμε να ολοκληρώσουμε τις μαθητείες μας. Κι έτσι μας δίδεται η ευκαιρία να λύσουμε ο καθένας και μεταξύ μας το όποιο Κάρμα φέρουμε.


Η κρίση πώς μας επηρέασε; Μεγέθυνε τις ανασφάλειες των ανθρώπων; Πως το αλλάζουμε αυτό μέσα από το δικο σού ενεργειακό κομμάτι;

Η κρίση κατά τη γνώμη μου είναι πλασματική. Ο καθένας μπαίνει στη δόνηση της προσωπικής του κρίσης και το αποδίδει στο συλλογικό. Σε κάθε εποχή υπήρχαν δυσκολίες και πάντα ο Άνθρωπος με Δύναμη και Πίστη τις ξεπερνούσε. Καθώς όμως η Γαία αλλάζει κι έχει περάσει σε Υψηλότερη Δόνηση δημιουργήθηκε μία παράλληλη βαριά διάσταση χαμηλής δόνησης για να παρασύρει και να βυθίσει τις Ψυχές που άρχισαν να αφυπνίζονται τα τελευταία χρόνια. Μέσω χειραγώγησης και του Φόβου που επίσης είναι μία πλάνη του μυαλού. Φοβόμαστε για κάτι που έχει γίνει στο παρελθόν ή για κάτι που ίσως συμβεί στο μέλλον. Στο Εδώ και Τώρα δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να αναστείλει το πέταγμά μας. Κατανοώ τη δυσκολία του να το αποδεχτεί και ακολουθήσει κάποιος καθώς είμαι η πρώτη που χρόνια τώρα το διαχειρίζομαι άλλοτε με επιτυχία κι άλλοτε όχι. Είμαι άνθρωπος με ότι φέρω ως ψυχή.

Η αλλαγή που η Ψυχή νιώθει μέσα από κάθε συνεδρία έγκειται στο βαθμό που έχει αποφασίσει να δράσει με Πρόθεση κι Εμπιστοσύνη στην θεραπεία και αυτό ίαση που μπορεί η ίδια να προσφέρει στον εαυτό της. Ανοίγω απλά την πόρτα, γιατί η ώθηση χρειάζεται σε πολλές περιπτώσεις όταν βάζουμε το κλειδί αλλά δεν έχουμε τη δύναμη να γυρίσουμε το πόμολο. Οι αντιστάσεις μας μουδιάζουν και αποκαρδιωνόμαστε.

Γιατί πιστεύεις ότι σε αυτή την εποχή που ζούμε είναι τόσο δύσκολο να βρούμε τον εαυτό μας;

Η εποχή αυτή με τη βαριά δόνηση που έχουμε επιτρέψει οι ίδιοι να μας τυλίξει τελικά έχει δημιουργήσει ένα κύμα ψυχών που αντιστέκονται σε όλο αυτό και σιγά σιγά ενώνονται ενδυναμώνοντας το κομμάτι της Αφύπνισης σε κάθε άνθρωπο που αλληλεπιδρούν. Έτσι οι δυσκολίες και τα εμπόδια όταν είναι κατάλληλο ξεπερνιούνται.

Πώς προσεγγίζετε το θέμα για το οποίο έρχεται κάποιος σε σένα;
Δεν κουράζω με πολλά λόγια. Δίνω μία ζεστή αγκαλιά αγάπης που η ψυχή αναγνωρίζει και οι λέξεις εκείνη τη στιγμή δίνουν τη θέση τους στην Εν-θύμηση και στο Συναίσθημα.

Μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι και πέρα από τα κοινωνικά πρότυπα;

Τα κοινωνικά πρότυπα τα απέρριψα χρόνια τώρα, πληρώνοντας βέβαια το τίμημα αλλά το αποτέλεσμα πάντα δικαιώνει. Ο Σεβασμός και Αγάπη Εαυτού, η Πίστη και η Εν-συναίσθηση θεωρώ πως είναι οι βάσεις για το Κοινωνικό Γίνγεσθαι. Και ιδίως η Ταπεινότητα.

Η ευτυχία είναι μέσα μας ή είναι αυτά που έχουμε γύρω μας;

Όλα τα συναισθήματα εμπεριέχονται στον άνθρωπο. Μας δόθηκε το Δώρο της Ενσάρκωσης με τη διαχείριση και αναγνώριση του Εσωτερικού μας Πλούτου σε όλα τα επίπεδα και βάσει της Διτότητας που φέρουμε. Μέσα εκεί συντελούνται όλες οι Μάχες.
Η επιλογή είναι αποκλειστικά δική μας καθώς έχουμε Ελεύθερη Βούληση.

Ποιος είναι ο τρόπος για να αυξήσει κάποιος την δονητική του ενέργεια;
Ο τρόπος για να αλλάξει καθείς από εμάς είναι να εκδηλώσει την Πρόθεσή του με Πίστη και Δύναμη. Να ζητήσει για να Λάβει. Και πάντα να στρέφει το βλέμμα ψηλά και να μιλάει σε όλο το “Βασίλειο” που παρατηρεί με αγάπη από Άνωθεν και αναμένει την επέμβασή του όταν λάβει την Έκκληση Βοηθείας.


Η ευτυχία δημιουργείτε μέσα από θετική σκέψη και αύρα; Η είναι κάτι ιδιαίτερο; Η μήπως τελικά είναι μια κατάσταση του μυαλού; Ο απεριόριστος νους μας δημιουργεί και απεριόριστες συνθήκες. Από εμάς εξαρτάται το Χρώμα και η Ένταση του Φωτός.

Γιατί το σκοτάδι δεν είναι τίποτα περισσότερο από την Απουσία Φωτός.

Μπορείτε να την βρείτε στην σελίδα της στο facebook despina saldarι και να την διαβάζετε
Καθώς επίσης και στις συνεδρίες που κάνει στο Αλατοσπήλαιο το οποίο βρίσκεται στο χώρο το PHYSIOLAB (φυσιοθεραπευτήριο)
στο Ελληνικό στο τηλ. 6944456362



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!