Χριστούγεννα 2013: Δεν είσαι στο πνεύμα των ημερών; Να τι πρέπει να κάνεις!

Μια γιορτή γεμάτη χαμόγελα και αγάπη! Δες πως μπορείς να μπεις στο κλίμα των ημερών!


Οι μέρες περνάνε και μας φέρνουν πιο κοντά στην πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου! Η γιορτή που μας κάνει να γινόμαστε πάλι παιδιά! Οι δυσκολίες της καθημερινότητας δεν αφήνουν αυτό το εορταστικό πνεύμα να σε ακουμπήσει και να σου θυμίσει όλα αυτά που σε έκαναν να χαίρεσαι όταν ήσουν παιδί; Το χαμόγελο σου που το έχεις αφήσει, θυμάσαι; Θα σε βοηθήσω να το βρεις και όσο ακατόρθωτο μπορεί να σου φαίνεται, με αυτές τις ιδέες θα το ξεθάψεις και ναι θα αισθανθείς ότι έφτασε η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.

1. Μίζερη Αθήνα; Μίζερη πόλη; Δε νομίζω! Βρες ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μεγάλο, φωτεινό και βγάλε τις ανάλογες φωτογραφίες. Α και μη ξεχάσεις να τις μοιραστείς με τους φίλους σου στα social media! Μερικά σχόλια θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα!

tumblr_lt9zof3Ufp1qebenwo1_500

 

2. Γιορτή χωρίς γλυκά και μυρωδιά γλύκας δε γίνεται! Φτιάξε τα δικά σου σπιτικά γλυκά και θα με θυμηθείς!

tumblr_mx8ra3SF7H1sk680ko1_500

 

3. Βγες μια βόλτα μόνος σου και αφιέρωσε χρόνο στο εαυτό σου να απολαύσεις τη ζεστή ατμόσφαιρα ενός όμορφου χώρου που σε προδιαθέτει να πιεις ένα εορταστικό ποτό! Με παρέα; Ακόμη καλύτερα! Ένα ποτήρι κρασί με φίλους ή ένα απολαυστικό κοκτέιλ σαμπάνιας θα σε βάλλει στο πνεύμα των ημερών!

tumblr_m48fr576Ay1qbxa6oo1_500

 

4. Συνέχισε τη βόλτα σου στην όμορφα στολισμένη πόλη και ενημερώσου από το διαδίκτυο σχετικά με τις εορταστικές εκδηλώσεις που γίνονται σε διάφορα μέρη αυτό το διάστημα!

tumblr_mxemdaMY6y1qzbr82o1_500

 

Το χαμόγελο που λέγαμε; Ακόμη να το βρείς;



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!