Χειμωνανθός: Απολαυστικός οργασμός στον ουρανίσκο του πελάτη


Κάπου εκεί στα στα μετόπισθεν της κοσμικής πιάτσας της Λυκόβρυσης υπάρχει ένα μαγαζί που κρατάει την τσαχπινιά και τη νοσταλγία της παλιάς γειτονιάς. Εκείνο το υπέροχο άρωμα των χώρων της παλαιάς Αθήνας που απλά είναι λίγο πιο εξελιγμένα.


Ένα όμορφο μαγαζί με υπέροχες γεύσεις ένας χώρος που σου θυμίζει ναι μέν το σπίτι σου αλλά σε στέλνει με το μυαλό σου κάπου αλλού.

Υπέροχο προσωπικό πανέμορφη η οικοδέσποινα η Άντζελα που είναι μέσα σε όλα.
Πάνω από τον πελάτη και τη συνταγή, πίσω από τα πιατάκια που θυμίζουν γιαγιά, τα ασυνήθιστα μεζεδάκια και το παγωμένο τσίπουρο ή το ζεστό ρακόμελο να οργανώσει μέσα σου το ταξίδι των γεύσεων σε ότι κι αν θέλεις.

Το τραγανό φύλλο στα εξαιρετικά τυροπιτάκια, το αρωματικό ντολμαδάκι με τα κουκουνάρια και τη γιαουρτένια σάλτσα, το τηγάνι, ελαφρύ και αλάδωτο, βγάζει θεϊκό ντοματοκεφτέ με κομματάκια φρέσκιας ντομάτας, δυόσμο και βουτυράτη φέτα, μοσχομυρισμένο κολοκυθοκεφτέ και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Ένας νέος,Ζεστός και νεανικός χώρος, γεμάτος μουσικές μελωδίες που σε ταξιδεύουν σε έντεχνα και ρεμπέτικα μουσικά μονοπάτια.


Ξεκινάει από νωρίς με καφέ και μπίρα και φτάνει μέχρι αργά με εκλεκτούς μεζέδες αλλά και ζεστό ρακόμελο και φυσικά ότι άλλο επιθυμείς σε αλκοόλ.


Ευχάριστο περιβάλλον, νόστιμο φαγητό, λογικές τιμές. Πετάγεσαι τρως ευχάριστα, ακούς υπέροχη μουσική, συζητάς και με ελαφρύ στομάχι γυρίζεις στο σπίτι σου.
Ο Χειμώνανθος είναι αναμφίβολα η εναλλακτική μουσική πρόταση των βορείων προαστίων με παρεΐστικο κλίμα και καλό φαγητό .

Να μην ξεχάσουμε να πούμε οτι το ιδιαίτερο στύλ και ντεκόρ του μαγαζιού έχει επιμεληθεί με ιδιαίτερη φροντίδα και πολύ χειρωνακτική εργασία η αγαπημένη μας Βίκη Μπάδα ιδιαίτερη διακοσμήτρια χώρων με πολύ γούστο, όπου τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πολλά από τα στέκια αλλά και σπίτια γνωστών της σόου μπιζ !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!