“Bohemian Rhapsody”

Τι είναι στην μόδα φέτος;


Ο καιρός περνάει, ο χειμώνας πλησιάζει και τα καλοκαιρινά ρούχα μπαίνουν σιγά σιγά στα πάνω ντουλάπια, δίνοντας την θέση τους στα πιο χοντρά και ζεστά..

Έρχεται λοιπόν η στιγμή που η ερώτηση “Τι είναι στην μόδα φέτος;” αρχίζει να γίνεται και πάλι πιο επίκαιρη από ποτέ…
 
Μια από τις πιο hot τάσεις για φέτος τον χειμώνα είναι το “Boho”.
Με ρίζες στην δεκαετία του 70′ και σαφείς επιρροές από το hippy κίνημα , τα bohemian looks αποτελούν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις των editors και bloggers για φέτος.
 
dress
 
Μακρυά φορέματα, κιμονό, μαντώ, παντελόνια με καμπάνα, αμάνικα γιλέκα, είναι τα ρούχα που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα κάθε επιδέξιας hippy. Δαντέλες, διαφάνειες, γούνα και δέρμα είναι τα υφάσματα που κυριαρχούν και καθορίζουν την τάση αυτή.
Μπότες και μποτίνια απο σουέντ και δέρμα, και πολλά αξεσουάρ σε λαιμό και χέρια, θα δώσουν την τελική πινελιά στην εμφάνιση σας.
 
Αυτή την τάση λοιπόν ακολουθήσαμε και στο video clip της Βαλάντως Τρύφωνος για την οπτικοποίηση του νέου της τραγουδιού, μιας και είναι μια τάση που της ταιριάζει πολύ, αλλά ταυτόχρονα συνάδει και με την ατμόσφαιρα του κομματιού σε στίχους και μουσική από τις αγαπημένες μας Μέλισσες.
 
Για να επιτύχουμε λοιπόν αυτό το μποέμικο look, επιλέξαμε μακρυά δαντελένια φορέματα των Orsalia Parthenis, Mi-Ro και Celia D. , τα οποία σε μεταφέρουν με την πρώτη ματιά σε άλλες εποχές. Κάποιες από εσάς ίσως τις θυμάστε ενώ κάποιες άλλες τις βλέπετε συνήθως μέσα από τις επιλογές διάσημων κοριτσιών – οπαδών του boho, όπως  η Sienna Miller, η Nicole Richie, οι αδερφές Mary-Kate και Ashley Olsen.
 
__________ 2
(Δαντελένιο φόρεμα MI-RO, Βραχιόλια Demetriades, Δαχτυλίδια και Σκουλαρίκια Utopia )
Τα φορέματα συνδυάστηκαν με πολλά αξεσουάρ σε λαιμό και χέρια, κάποια από τα οποία ήταν αυθεντικά κομμάτια. 
Tip : Αν οι μητέρες σας φρόντισαν να ξεφορτωθούν τα αυθεντικά 70’s κοσμήματα τους όταν πια είχε περάσει η μόδα τους, μην πανικοβάλλεστε!!! Μπορείτε να βρείτε αντίστοιχα στο Μοναστηράκι, σε υπαίθριες αγορές ή ακόμα και σε παλαιοπωλεία!
__________ 3
(Δαντελένιο φόρεμα Orsalia Parthenis, Περιδέραιο Φράγκος)
 
Χρυσά, ασημένια αλλά και μπρούντζινα βραχιόλια συνδυασμένα με αξεσουάρ από ξύλο και τυρκουάζ δίνουν το τελικό -εντυπωσιακό θεωρώ- αποτέλεσμα.
 
555428_10151705130287545_1559730996_n
Αγαπημένο κομμάτι του video, το χρυσό Utopia στεφάνι που φοράει η Βαλάντω στο κεφάλι της.
__________ 1
Το hair styling επιμελήθηκε ο Νικόλας Βιλλιώτης και το make up η Χριστίνα Ρούσση
733886_10202064572553905_1436465536_n
 
Απολαύστε κι εσείς το τελικό αποτέλεσμα σήμερα στις 15:00, που κυκλοφορεί το video clip σε σκηνοθεσία της MirAge .
 
valando-trifonos-1
 
 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!