Αυτό Μάλιστα … Ξεκινάει την περιοδεία του ο Διονύσης Ζάχος


Μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα με την παράσταση «Ελλάδα Chao», ο Διονύσης Ζάχος θα ξεκουραστεί τις άγιες μέρες του Πάσχα στα Γιάννενα και στα Τρίκαλα Θεσαλίας στην αγαπημένη του λίμνη Γκιτζή.


Το καλοκαίρι, μαζί με άλλους καλλιτέχνες και πολλές εκπλήξεις, θα παρουσιάσει τα εγκαίνια της λίμνης. Η είσοδος είναι ελεύθερη, έτσι ώστε ο κόσμος, να μάθει αυτόν τον υπέροχο υγροβιότοπο και να γίνει πόλος έλξης για ξεκούραση και χαλάρωση για όλους.

Η ιδέα και το όραμα είναι του αγαπημένου του φίλου, Δημήτρη Καμπλιώνη ο οποίος δημιούργησε το Σύλλογο «Σύλλογος φίλων Γκιτζή», ο οποίος με πολύ προσωπική δουλειά αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος όταν αγαπάει τη φύση κάνει θαύματα. Εκεί ο κόσμος θα μπορεί να δει σπάνια πουλιά, πάπιες απ’ όλο τον κόσμο, ελάφια και άλλα ζωάκια.


Ο Διονύσης Ζάχος ξεκινάει την περιοδεία του στις 3 Μαίου, σε 16 πόλεις και έπονται κι άλλες.
Ενθουσιάζει με την εμφάνισή του ως μέγας τσάρος, με τη Ζωζώ να ζητάει κι άλλα χρόνια από το Θεό, με το μύθο Άντζελα να θέλει να συνεργαστεί με όλους τους καλλιτέχνες, με τη Ρένα Βλαχοπούλου στα καλύτερά της, την Αλίκη να μας ταξιδεύει στα μαθητικά μας χρόνια ως Πετροβασίλη και να σατιρίζει τα πολιτικά δρώμενα της χώρας με πικάντικες ατάκες.

Δεν ξεχνάει να είναι πάντα επίκαιρος, αφού κάνει απολαυστικά τον Πέτρο Γαϊτάνο στη γνωστή διαφήμιση παιχνιδιών και κλείνοντας την παράσταση του έχοντας πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο, ρωτώντας «ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΕΙΠΑΝ?»

Τελευταία πρωταγωνιστεί και στην διαφήμιση για το κατάστημα 7ζυμο κρητικά



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!