Αξίζει να τους γνωρίσετε γιατί σας έχουν έτοιμους ”Από την κορυφή έως τα νύχια”


Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο .. τους γνώρισα

Πάντα ήθελα ένα μαγαζί με τα όλα του και το βρήκα !! Καταρχήν ήθελα χαμόγελο δεν μπορώ την μουρτζουφλιά και την μιζέρια. Όλοι τους εκεί μέσα χαμογελούν … Είναι το Barak κομμωτήριο στην Γλυφάδα και Ναι έγιναν φίλοι μου !!

Υπάρχει πληθώρα θα μου πείτε και κορεσμός στον χώρο αλλά η επιλογή κομμωτηρίου δεν είναι εύκολη υπόθεση

Αναμφίβολα τα μαλλιά είναι μια μεγάλη τάση στην ομορφιά. Καθημερινά βλέπουμε μοντέρνες ιδέες, στυλ και μόδα να αναπαράγεται σε κομμωτήρια.
Έτσι αποφάσισα να σας το παρουσιάσω να τους γνωρίσετε με τις καταπληκτικές προσφορές που έχουν μέσα απο το μαγαζί τους και γιατί όχι να μην γίνουν και δικοί σας φίλοι.

Ένα από τα λίγα κομμωτήρια στη Γλυφάδα που ξεχωρίζει τόσο για το interior design του όσο και για την ποιότητα της δουλειάς του. Ιδιοκτήτες είναι ο Γιώργος και η Μαρία νέα παιδιά πολύ ταλαντούχα και με όρεξη για δουλειά !! Μαζί τους και μια καταπληκτική ομάδα που θα τους γνωρίσετε και θα το καταλάβετε αμέσως.


Τα περισσότερα είναι ή δήθεν με πολλές και κουραστικές διαδικασίες για να φτάσεις να κάνεις κάτι απλό ή έχουν πολύ ύφος οι καλλιτέχνες – κομμωτές.
Κάποια Σε βαράνε στο κεφάλι όταν είναι σχετικά καλά γιατί έχουν κάποιο όνομα ενώ εν τέλει αυτό το όνομα εξαφανίζεται όταν πρέπει να κάνεις κούρεμα από επαγγελματία.


Όλα τα παραπάνω απουσιάζουν από το μαγαζί αυτό … Για αυτό και τους αγάπησα !!
Οι άνθρωποι είναι φιλικοί, προσγειωμένοι, επαγγελματίες, συνεπείς και ταλαντούχοι!
Το σπουδαιότερο; Μια πολύ καλή ομάδα.

Η διακόσμηση είναι απλή και καλόγουστη και οι χώροι είναι πεντακάθαροι.


Έτσι σκέφτηκα να τους γνωρίσετε γιατί είναι πολύ ωραίοι τύποι και εγώ περνάω καλά μαζί τους γιατί νιώθω εμπιστοσύνη μέσα στο κομμωτήριο τους ενώ μπαίνω και βγαίνω πάντα χαρούμενη.

θα τους βρείτε εύκολα και γρήγορα

Γεωργίου Γεννηματά 104
16561 Γλυφάδα
21 0964 7663



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!