Art Athina: Η Μεγαλύτερη Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης Πραγματοποιήθηκε Στον Εμβληματικό Χώρο Του Ζαππείου


Η μεγαλύτερη έκθεση σύγχρονης Τέχνης ART ATHINA αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2019. Παρουσιάστηκαν 37 γκαλερύ – 33 από την Ελλάδα και 4 από το εξωτερικό.

Η ART ATHINA διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ελληνικών Αιθουσών, είναι από τις πιο παλιές εκθέσεις Τέχνης στην Ευρώπη και προωθεί δημιουργίες καλλιτεχνών στο φιλότεχνο κοινό & στους συλλέκτες έργων.


Η φετινή και συνεχώς εξελισσόμενη ART ATHINA κατά γενική ομολογία ήταν από τις καλύτερες διοργανώσεις έως τώρα δίνοντας στους φιλότεχνους επισκέπτες αυτό ακριβώς που προσδοκούσαν μέσα από μία τέτοιου είδους έκθεση. Παρουσιάστηκαν πολλά και ποικίλα έργα, μεταφέρθηκαν πολλαπλά μηνύματα από τους καλλιτέχνες μέσω των έργων τους, δίνοντας το στίγμα της εποχής και της τρέχουσας τάσης. Ξεχώρισαν εκθέματα και εγκαταστάσεις που σκοπό είχαν να επικοινωνήσουν και να αναπτύξουν έναν διάλογο μεταξύ καλλιτέχνη και επισκέπτη σχετικά την πορεία του σύγχρονου βίου. Την έκθεση εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας παρουσία πολλών επίσημων καλεσμένων.

Σε μία περίοδο αναμφισβήτητα δύσκολη ως προς τις πωλήσεις έργων, ωστόσο οι καλλιτέχνες και το κοινό απέδειξαν πως η Τέχνη είναι το μέσο ερμηνείας της ισχύουσας πραγματικότητας και έκφρασης του ”θέλω” μέσα από το πρίσμα της δημιουργίας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!