Αποτρίχωση με λέιζερ όπως η Victoria Beckham

Ο Πλαστικός Χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης αποκλειστικά στο Bizznews.gr!


Η αποτρίχωση με Laser Alexandrite είναι η αποτελεσματικότερη μέθοδος αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Υπόσχεται μόνιμο αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει απαλή και βελούδινη επιδερμίδα, ανώδυνα και με ασφάλεια.

Μια celebrity που φαίνεται να προτιμά αυτή τη μέθοδο αποτρίχωσης είναι και η Victoria Beckham, αφού όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν ξυρίζει τα πόδια της. Ακολουθώντας την συμβουλή της φίλης της, Eva Longoria που την έχει προτρέψει να κάνει χρήση λέιζερ για να έχει μονιμότερο αποτέλεσμα στην αποτρίχωση. Μάλιστα, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, “το λέιζερ είναι καταπληκτικό και μπορεί να εξαφανίσει ακόμα και τις πιο μικρές τρίχες που μπορεί να εμφανιστούν”. Σύζυγος και μητέρα τεσσάρων παιδιών, μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας, η Victoria Beckham ακολουθεί ένα καθημερινό πρόγραμμα με απαιτητικούς ρυθμούς που όμως δεν την αποτρέπουν από το να φροντίζει τον εαυτό της.

Για ν’ αποκτήσετε κι εσείς μεταξένια & βελούδινη επιδερμίδα, απαλλαγμένη από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα – μιας και η εποχή είναι κατάλληλη – τη μέθοδο αποτρίχωσης με Laser Alexandrite, έτσι ώστε μέχρι το καλοκαίρι να έχετε ξενοιάσει με την τριχοφυΐα.

Θεωρείται ως το πιο εξελιγμένο σύστημα αποτρίχωσης, το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες μεθόδους και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία του σώματος. Απαραίτητη προϋπόθεση για να υποβληθείτε σε αποτρίχωση με laser είναι να έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη από το μαύρισμα, έτσι ώστε να επιτύχετε ένα πιο μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.

Το λέιζερ αποτρίχωσης στέλνει ενέργεια στους ιστούς του σώματος και εκείνοι με τη σειρά τους, απορροφώντας την θερμαίνονται. Με αποτέλεσμα, τόσο ο θύλακας όσο και το στέλεχος της τρίχας να καταστρέφονται. Ταυτόχρονα με το λέιζερ, στην περιοχή εφαρμόζεται και ένα ρεύμα παγωμένου αέρα, που φτάνει τους μείον 25 βαθμούς Κελσίου. Θα παγώσετε λίγο, στόχος όμως είναι να μην πονέσετε. Μετά τη θεραπεία, μπορεί να κοκκινίσει λίγο η περιοχή, αυτό όμως διαρκεί μερικές ώρες. Μετά το τέλος της εφαρμογής, εφαρμόζεται πάγος για 20 λεπτά και έπειτα μια κρέμα που περιέχει κορτιζόνη για να περιορίσει το πρήξιμο και το κοκκίνισμα.

39630_108384565881398_6602448_n

* Ο Πλαστικός Χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, ενώ βρίσκεται & στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης www.agaitanis.gr (επόμενες επισκέψεις Πέμπτη 6 & Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014).



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!