Άντρες: Θες να είσαι in φέτος; Αυτά πρέπει να κάνεις!

6 βασικοί κανόνες και συμβουλές που θα σε απογειώσουν!


Κάθε φορά που αλλάζει η εποχή ψάχνεις να βάλεις καινούρια ρούχα, αναζητάς κάτι διαφορετικό για να μην είσαι όπως ένα χρόνο πριν και σπάνια καταφέρνεις να κάνεις αυτό το κάτι που θα σου δώσει άλλον αέρα.

Γι΄αυτό ακολούθησε τις συμβουλές του GQ και δε θα χάσεις:

1) Βάλε μπότες και συνδύασε τες με το κουστούμι σου. Μπότες δε σημαίνει κάζουαλ και χαλαρό, αλλά μπορούν άνετα να γίνουν επίσημο παπούτσι. Το έκαναν και οι Beatles!

1

2) Μη φοβάσαι τη γραβάτα: το ότι η γραβάτα είναι συνδεδεμένη στον εγκέφαλο σου με τους «πολιτικούς τα λαμόγια» ή νιώθεις ότι γίνεσαι του συστήματος, δε σημαίνει ότι δεν είναι ένα χρήσιμο αξεσουάρ που πολλές φορές αναδεικνύει ένα ρούχο. Στην τελική, μην τη βάλεις για να τη βάλεις, αλλά βάλε τη για να τη χαλαρώσεις όταν θα έρθει η ώρα να ρίξεις τη ζεμπεκιά σου. Και να θυμάσαι: το πιο ωραίο στη γραβάτα δεν είναι όταν τη βάζεις, αλλά όταν στη βάζει αυτή!

2

 

3) Ήρθε η ώρα να ξαναφορέσεις αυτά τα χοντρά μπουφάν που όταν τα πιέζεις κάνουν πουφ. Και με αυτή τη μεγάλη κουκούλα θα είναι ιδανικά με αυτό το κρύο.

3

 

4) Ανάδειξε το ρολόι σου: πολλές γυναίκες κοιτάζουν τα παπούτσια και το ρολόι για να ψυχολογήσουν τον άντρα που τους αρέσει. Γίνε λίγο ανοιχτό βιβλίο.

4

 

5) Συνδύασε το καφέ με το μπλε και τις αποχρώσεις του.

5

 

6) Παλτό και καπαρντίνες είναι το element of class που χρειάζεσαι.

6



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!