Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα Σαββατοκύριακα είναι πιο Ανθρώπινα μαζί της


LIVE WEEKEND …. Διάβαζα … άκουγα και έβλεπα ..

Δέχτηκα την πρόταση να είμαι μαζί της το Σαββατοκύριακο που πέρασε να κάνουμε κους κους και να τα πούμε στην δικιά της πρωινή εκπομπή.
Την γνώριζα σαν άνθρωπο, θεωρώ αρκετά καλά, μέσω των σόσιαλ αλλά ήθελα να την δω και λάιβ.

Η Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη, είναι λοιπόν η γυναίκα που με φιλοξένησε στο πλατώ της εκπομπής της έτσι για να τα κάνουμε λίγο πιο Αννάκατα και το καταφέραμε!!

Είναι μια γλυκιά γυναίκα όμορφη και ταλαντούχα. Ευγενική με όλους με τους συνεργάτες της τους καλεσμένους τα παιδιά της παραγωγής της, τους κάμερα μαν αλλά και οποιονδήποτε μπαίνει στο στούντιο. Ήρεμη και με αύρα θετική σου μιλάει πραγματικά χωρίς δηθενιά και σου λέει ακριβώς αυτό που αισθάνεται.

Είναι η Αντέλ …(έτσι τον φώναζαν τα παιδιά της ομάδας της) και χιουμοριστικά πάντα εκείνη τους απαντούσε σε όλα με απίστευτη γλυκιά έκφραση. Στο δικό της βήμα λοιπόν, ήμουν μαζί της και πέρασα υπέροχα.


Με αλήθειες με κους κούς και πάντα γύρω από τα θέματα που παρουσίασε. Ήταν μια όμορφη φιλοξενία που σίγουρα θα το ξανά κάνω γιατί πραγματικά ήταν δική μου χαρά και τιμή να είμαι δίπλα της σε αυτό το υπέροχο σκηνικό που μπορεί να μην ήταν ‘’τούμπανο’’ στο ντεκόρ όπως κάποια μεγάλα, (θα έσκαγα άμα δεν έλεγα και κάτι) αλλά ήταν γεμάτο από αύρα καλοσύνης, θετική ενέργεια και πάνω από όλα Αληθινά συναισθήματα που έβγαιναν στις ψυχές όλων όσων ήταν εκεί.

Η παραγωγή της και οι συνεργάτες της όλοι εξαιρετικά αγαπητοί, ευγενικοί με μια τρομερή ηρεμία που ξεχείλιζε σε όλο τον χώρο. Παιδιά που δουλεύουν πολλές ώρες αλλά δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Μερικά απο τα αγόρια της ομάδας της καθώς και ο εξαιρετικός μάγειρας της εκπομπής της Βασίλης Μάνδρος

Κρατώντας χαμηλούς τόνους και χωρίς να προκαλεί η Αντελίνα, κατάφερε να αγαπηθεί από τηλεθεατές που πραγματικά την αγαπούν και την στηρίζουν.

Αντελίνα μου γλυκιά συνέχισε το έτσι … ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά είσαι μια Γυναίκα που απέδειξε ότι τα όνειρα πραγματοποιούνται όταν τα πιστεύουμε !!


Καλή επιτυχία λοιπόν .. και θα είμαι εκεί όποτε θέλεις να τα κάνουμε λίγο Αννάκατα !!!



Με τον γυμναστή Θοδωρή Μπαφούκο

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους που με κάνουν λαμπερή πάντα
Κοσμήματα Λίλιαν Παπουτσόγλου !!!
Τα ρούχα μου Μαίρη Καρατσιώλη !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!