Άντε Γεια κορίτσια!!

Κι από χειμώνα σπίτια σας εύχομαι.


Ανασχηματισμός.

Τουρλού-Τουρλού.

Πρασινοφρουροί και γαλάζια βουτυρόπαιδα σημειώσατε Χ.

Όλοι μαζί να σώσουν την Ελλάδα.

Ο Σαμαράς αρχηγός και ο Βενιζέλος υπαρχηγός.

Μια ομάδα αν θα πετύχει φαίνεται από την κεφαλή της. Με κεφαλή τα χαϊβάνια δεν υπάρχει ελπίδα. Το ξέρουμε 30 χρόνια. Το ‘χουμε συνειδητοποιήσει τα τελευταία 4 περίπου.Θα το μετανιώνουμε τα υπόλοιπα που θα μας κάτσουν στο λαιμό μιας και ο Κουβέλης που αποχώρησε, το έκανε τόσο διακριτικά ώστε να μην πέσει η τριπτωματική Κυβέρνηση αλλά να προσχωρήσει απλά σε έναν ανασχηματισμούλη δίνοντας θέση σε όλα τα άτακτα παιδιά για να τα καλοπιάσει.

Υπουργός Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης,σου λέει. Υφυπουργός η Βούλτεψη αλλά αποχώρησε γιατί είναι κουτοπόνηρη η βλάχα. Σου λέει “με τέτοιον ξεφτίλα υπουργό στα ηνία φαντάσου τι έχει να γίνει”. Οπότε τι να πει στους άλλους; Δεν εξέφρασε καμιά δικαιολογία περί της άρνησης της απλά είπε “Σε ευχαριστώ φίλη Αντώνης αλλά γιοκ-δε θα πάρω γιατί προσέχω μιας κι ήρθε καλοκαίρι να τρώω ελαφρά”.

Το νέο σε όλο αυτό είναι πως πήρε Υπουργείο και ο γιος του Τέρη Χρυσού.Θα χαίρεται η Τέρης που βλέπει τον Κυριάκο του στα έδρανα του Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Και η Ντόρα μέσα της θα ρίχνει γελάκια αν και το λίφτινγκ δεν αφήνει πια πολλά περιθώρια και σε αυτά.

Όπως κατάλαβες δεν άλλαξαν και πολλά.

Έχουμε μία Κυβέρνηση από πρόσωπα που εύκολα θα μπορούσαμε να έχουμε και πριν μια 10ετία :Πάνος Παναγιωτόπουλος,Δημήτρης Αβραμόπουλος,Κωστής Χατζηδάκης,Φώφη Γεννηματά,Νίκος Δένδιας. Όλες οι κούκλες στην πρώτη γραμμή αγέρωχες και αήττητες. Ειδικά οι Πασόκ-ες που ενώ έχουν 4% παραμένουν εξουσία.

Τι στο κόρακα ρε παιδιά γίνεται;

Πως το ‘χουν καταφέρει να παραμένουν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητα ενώ στις εκλογές θάφτηκαν βαθιά στα έγκατα;

Το πιο γελοίο όμως είναι το ότι ο Άδωνις είναι Υπουργός και πάλι.Πριν 10 χρόνια τον βλέπαμε να πουλάει τα ηλίθια βιβλία του σε παρακμιακό κανάλι του Καρατζαφύρερ και γελούσαμε που τον έδειχνε ο Θέμος και ξαφνικά έχει γίνει το απόλυτο χιτ των πολιτικών προσώπων.

Υ.Γ. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η Ευγενία Μανωλίδου θα κάνει καθημερινές εμφανίσεις με το έργο “Μιούζικαλ αγάπη μου” ,όπου η μαέστρος μαζί με έναν τύπο που θυμίζει αδερφή emo που την κουνάει τη φρεγάτα αλλά είναι και μελαγχολικιά με τσουλούφι κατεβασμένο στα μούτρα, θα παίζουν τραγούδια από γνωστά μιούζικαλ όπως το ριάλιτι της Άννας Βίσση, σε όλα τα νοσοκομεία και θεραπευτήρια με σκοπό να αδειάζουν ράντζα και να τοποθετηθούν οι άρρωστοι με τις περισσότερες αντοχές.

Υ.Γ. (2) Να πάνε στο διάολο όλοι τους και να μην ξαναγυρίσει πίσω κανείς γαμώ το κερατάκι μου.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!