Ανάβουν ξανά τα ”Κόκκινα Φανάρια” μόνο με την λάμψη της Τρούμπας


Μια περιοχή με ιστορία …. Η Τρούμπα
Ένα μαγαζί που γράφει την δική του Ιστορία … γιατί Μπορεί !!

Αυτό είναι το δικό μου ρεπορτάζ … Αυτό που είδα και έζησα… χωρίς κάν να ανάψω τα Κόκκινα Φανάρια. Ήταν μόνα τους αναμμένα!! Ένα μαγαζί που επανέρχεται σε λίγες μέρες τόσο διαφορετικό όσο και τα Φανάρια που έσβησαν για το Καλοκαίρι !!


Τρούμπα ονομάζεται η περιοχή πάνω από το λιμάνι του Πειραιά. Είναι μερικά τετράγωνα πιο πάνω και μετά τον πόλεμο έγινε πιάτσα με καμπαρέ, οίκους ανοχής και κινηματογράφους με ακατάλληλο περιεχόμενο για ανηλίκους….

Και θα μου πείς κάτι σου λέει αυτό αφού και όλη η Αθήνα κάπως έτσι έχει γίνει και το 2018 …

Όχι απλά κάνω μια μικρή ιστορική παρέμβαση για να μπω στο θέμα μου και στο ψητό που δεν είναι άλλο από τα μαγαζιά που έχουν ανοίξει στην περιοχή και ένα από αυτά που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι Τα Κόκκινα Φανάρια.

Το διαφορετικό … το πιο ουσιαστικό το κάτι άλλο που τελικά υπάρχει… και το ανακάλυψα … Με την βοήθεια του αγαπημένου στο είδος του (ανακαλύπτει τα καλύτερα και φυσικά τα ανανεώνει και τα κοσμεί ) του καλού μου φίλου Νεκτάριου Αναγνώστου!!

Το μαγαζί είναι must. Θα επιστρέψει πιο καλό από ποτέ μέσα στις επόμενες μέρες και όπως όλα δείχνουν θα είναι σημείο αναφοράς για το Χειμώνα μας !!

Αγόρια βαριά … Κορίτσια εντυπωσιακά … χωρίς ύφος χωρίς δηθενιά. Σχεδόν πάντα, αλλά όλο αυτό που γίνεται εκεί θυμίζει λίγο τις παλιές βραδιές… εκείνες τις πιο ”γαμάτες” !!


Είναι πολύ κοντά στην Αθήνα και είναι από τα καλύτερα !!!
Ήρθε για να μείνει … σε αυτόν τον δρόμο της σημερινής εποχής δίνοντας το στίγμα εκείνης της άλλης εποχής της καθαρής της Αληθινής !!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!