Αν το επισκεφτείς… θα γίνεις Φανατικός ”Σπαγγάτος”


Και σκέφτεσαι αν θα βγεις Κυριακή μεσημέρι; Και γιατί το σκέπτεσαι; Υπάρχει τρόπος να βγεις να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις και το καλύτερο να κοιμηθείς νωρίς έτοιμος για την Δευτέρα.
Απλά θα πάς στον ”Σπάγγο” στο Μικρολίμανο !!! (και είναι σίγουρο οτι θα γίνεις Φανατικός)


Η φήμη της περιοχής στο Μικρολίμανο, είναι μια φήμη για τα ψάρια και τους μεζέδες που τρως όταν βλέπεις θάλασσα.
Όμως αλλάζουν τα δεδομένα σε αυτό το μαγαζί γιατί και τρώς καλά, και περνάς ωραία, και το βασικότερο οικονομικά αλλά και θάλασσα βλέπεις.

Και ως καθαρόαιμο μουσικό μεζεδοπωλείο Ο Σπάγγος ξέρει να κρατά την πιο ευχάριστη συντροφιά τα Σαββατοκύριακα με ζωντανή μουσική.

Πάρτε μια μικρή γεύση …

Σπαγγος live

Gepostet von Anna Tsialta am Sonntag, 2. Dezember 2018


Τι να πω τώρα για τα αγόρια του σχήματος; Ο Άγγελος Λαδάς απογειώνει το μαγαζί με το κέφι του, την φωνή του το καταπληκτικό του χιούμορ, και σαρώνει στο χειροκρότημα. Αξίζει να τον ακούσεις αλλά και να γίνεις μαζί του ένα πάνω και κάτω από την πίστα.

Ο Νίκος Δούρος εξαιρετικός όπως πάντα με την φωνή του να σε ταξιδεύει σε όλα όσα θέλεις να ακούσεις. Ανεβαστικός και πάντα έτοιμος για να απογειώσει το κέφι του κόσμου στα ύψη.

Μαζί με τα αγόρια αυτά είναι και ένα επιτελείο νέων καλλιτεχνών, ανάμεσά τους, η Μαρία Ζούκα, η Μιράντα Φασόλη και στο βιολί η Δανάη Μπούτση.

Για όλο αυτό βέβαια που βλέπουμε πρέπει να πουμε ένα μεγάλο μπράβο στον μαέστρο του μαγαζιού Κο Ραπτόπουλο γιατί χωρίς μαέστρο η ομάδα δεν παίζει !!

Όσο για την επιχειρηματία του μαγαζιού την Κατερίνα Παπουτσή, ένα υπέροχο κορίτσι που ξέρει καλά να έχει το ρόλο της αλλά πάνω από όλα είναι ψυχάρα και αγαπάει την δουλειά της.
Η επιτυχία λοιπόν την άγγιξε γιατί απλά το αξίζει !!


Είναι Όλοι μαζί, ενωμένοι σε μία «γροθιά», γιατί η παρέα κάνει τη διαφορά.
Ένα είναι σίγουρο … μόλις πάς θα γίνεις απλά Σπαγγάτος φανατικός !!
Μην ξεχάσω τον μαίτρ του μαγαζιού (πολλά χρόνια φίλος) Κωνσταντίνος Μάλλης που αν μη τι άλλο καλό είναι να τον μάθεις (θα έχεις πάντα τραπέζι)

Κάποια πράγματα γίνονται μόνο στην Ελλάδα … Μια μικρή γεύση

Gepostet von Thanasis Validis am Sonntag, 2. Dezember 2018



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!