Αν είσαι ψαγμένος είσαι στο σωστό μέρος… ”στο Ταβερνάκι μας”


Είναι και αυτά τα ταβερνάκια που τα ξέρουν μόνο κάποιοι που πιθανόν να τους πείς ψαγμένους. Μόλις τα επισκέπτεσαι μένεις λίγο αποσβολωμένος μπροστά στην απλότητα του καλού, λιτού φαγητού και του φιλικού περιβάλλοντος που δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ντεκόρ για να εντυπωσιάσει.

Είναι κάτι τέτοια μαγαζιά, για τα οποία καμιά φορά φοβάσαι να μιλήσεις τριγύρω μήπως η αυξημένη πελατεία τα ”χαλάσει” και τα κάνει ένα με όλα τα άλλα τυποποιημένα της Αθήνας….

Ήταν λοιπόν απο αυτές τις Κυριακές που ήθελα το μεσημέρι ένα τέτοιο μαγαζί και το βρήκα..

Έτσι λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο (και πολύ αγένεια στα τηλέφωνα γιατί κάποιοι μαγαζάτορες την έχουν δει κάπως) σε άλλο άρθρο θα γράψω για αυτό, βρεθήκαμε σε ένα εκπληκτικό μαγαζάκι στην Αργυρούπολη.
‘’Το ταβερνάκι μας’’ … το λένε

Στην αρχή λίγο, μου φάνηκε περίεργο αλλά όλα ήταν συνωμοτικά φτιαγμένα τελικά. Ένα μαγαζί εκπληκτικό με πολύ μεράκι φτιαγμένο, και από ότι έμαθα από μια πολύ ωραία οικογένεια. Είναι από αυτά που πας για πρώτη φορά και θέλεις να ξαναπάς (σημαντικός λόγος για να δεις ένα μαγαζί)


Μια ατμόσφαιρα μοναδική, γεμάτη χαμόγελα, και όχι ξινισμένα μούτρα, όμορφους ανθρώπους, που παρόλο που ήταν γεμάτο το μαγαζί δούλευαν με πολύ κέφι και όρεξη. Μιλούσαν ευγενικά, είχαν χιούμορ, ακόμα κι αν γινόταν κάτι λάθος. Τα γκαρσόνια εκπληκτικά να σε βοηθήσουν σε ότι θέλεις και να σκεφτούν για σένα πριν από εσένα.

Η ορχήστρα εκπληκτική. Από εκείνες που δεν έχουν ύφος αλλά φωνάρες. Με μπουζούκι και κιθάρα ακούς τα πάντα ξεκάθαρα. Με μια τύπισσα που την είδε λίγο φοβερή αλλά τελικά είχε καλή φωνή και μας έφτιαξε την διάθεση. (πελάτισσα ήταν αλλά μάλλον της είπαν ότι έτσι θα κάνει καριέρα)

Είναι το μαγαζί που θα γίνει σίγουρα το στέκι σου .. είναι σίγουρο πως θα το πετύχει αφού οι βραδιές που ετοιμάζει είναι μοναδικές.


Μην το χάσετε Με την πρώτη ευκαιρία να το γνωρίσετε
Και δεν σας είπα και το καλύτερο
Καθαρό ρακόμελο εκπληκτικό, καθαρά ποτά και το πιο σούπερ οικονομικές τιμές ..από εκείνες που ξέρουμε όλοι μας ότι Αξίζει !!

Ολυμπίας 8, Αργυρούπολη | ? 210 9965601



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!