Αλέξανδρος Καλλέργης: Περπατάει στο νερό και κάνει τούμπες


Περπατάει πάνω στο νερό, πετάει και κάνει απίθανες τούμπες

Το σκι είναι κλασικό. Το τζετ σκι θορυβώδες, φιγουρατζίδικο και σε μεγάλο βαθμό ξεπερασμένο. Τα φουσκωτά παιχνίδια πίσω από ταχύπλοα, απευθύνονται κυρίως σε παιδιά. Πώς να νιώσει λοιπόν κανείς την αδρεναλίνη στα ύψη, στην παραλία;

Ευτυχώς, κάποιοι εξακολουθούν να πειραματίζονται, ψάχνοντας τα πιο τρελά σπορ του καλοκαιριού. Και ανακαλύπτουν διαρκώς νέους τρόπους, για να νιώσουν ότι «πετάνε» ή πως περπατάνε πάνω στο νερό.

Σε αυτούς συγκαταλέγονται ο Αλέξανδρος Καλλέργης, ο οποίος φαίνεται πως βρήκε το καλύτερο σπορ για να νιώσει την αδρεναλίνη του να χτυπάει κόκκινο. Χθες, σε παραλία της Κουρούτας, ο Πατρινός επιχειρηματίας δοκίμασε για πρώτη φορά το flyboarding . Η εφεύρεση που φόρεσε , θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αξεσουάρ πρωταγωνιστή ταινίας φαντασίας. Αντί αυτού, ήταν το «εργαλείο» για να εντυπωσιάσει τους γύρω λουόμενους Και αυτό διότι, πετάχτηκε από τη θάλασσα σαν δελφίνι και άρχισε τις περίτεχνες βουτιές, ενώ η συσκευή του έδινε ώθηση αρκετά μέτρα πάνω από την επιφάνεια του νερού.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του «patragossip» και θα καταλάβετε… :



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!