Άγγελος Λαδάς: Είναι καθαρόαιμος διασκεδαστής που μαζί του περνάς καλά, ακόμα κι αν δεν έχεις πιει


Αυτό το αγόρι …. Έχει γίνει είδωλο
Είναι αυτό που λέμε … αν δεν έχεις διάθεση, αν όλα πάνε στραβά, αν τίποτα δεν σου αρέσει, μόλις τον ακούσεις και τον δεις θα φτιάξει η διάθεση σου και η μέρα σου!!

Με το που τον γνώρισα τον λάτρεψα !!
Και για να αποφύγω τα κακεντρεχή σχόλια του τύπου (δημοσιογράφος πράγμα και του έχεις αδυναμία και του γράφεις άρθρο ) να ξεκαθαρίσω ότι το γράφω γιατί απλά τον γουστάρω γιατί είναι ταλεντάρα. Είναι διασκεδαστής με τα όλα του, και όταν λέω όλα εννοώ όλα… (όσοι δεν κατάλαβαν να πάνε να τον δούνε)


Είναι πολύ καλός τραγουδιστής, είναι διασκεδαστής, είναι το καλύτερο παιδί και έχει ταμπεραμέντο στο να σε κάνει να περνάς καλά ακόμα κι αn δεν έχεις πιει τίποτα, μαζί του διασκεδάζεις. Έχει τον συνδυασμό που σκοτώνει … Σκοτώνει την κακή διάθεση με ότι κι αν κάνει…
Χαριτολογώντας κάποιος θα τον έλεγε καρτούν (χωρίς κομπλεξισμούς) !!

Με τα δικά του μάτια, στην όποια πίστα κι αν είναι βλέπει την δια σκέδαση του κόσμου, όπως αυτός θέλει!!

Κάνει ότι θέλει, Λέει ότι θέλει. και παρόλα αυτά τραγουδάει κιόλας και μάλιστα πολύ ωραία. Όποιο τραγούδι κι αν πεί ακόμα και του μεγαλύτερου τραγουδιστή το κάνει δικό του.

Ο Άγγελος Λαδάς, είναι καθαρόαιμος διασκεδαστής δεν είναι απλά ένας ερμηνευτής, και αυτό είναι σίγουρο πως μπορούν να το επιβεβαιώσουν όσοι τον έχουν δεί .

Αυτό το διάστημα, βρίσκεται στο στούντιο ηχογράφησης, όπου μαζί με τον μετρ των επιτυχιών (Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα, Περαστική, Ψέματα), Νίκο Δούρο, ετοιμάζουν το νέο του τραγούδι το οποίο και έχω ακούσει και η αλήθεια είναι πως ‘’Βασανίστηκα’’ αρκετά

Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι το εξής … Συνέχισε να είσαι έτσι αληθινός, ακομπλεξάριστός, μοναδικός και με την ταλεντάρα σου, είναι σίγουρο πως θα φτάσεις ψηλά και η αλήθεια είναι πως και τότε θα καμαρώνουμε όλοι αυτοί που σε αγαπάμε γιατί απλά θα θυμόμαστε όλα αυτά που ζήσαμε !!

(Κοίτα μην έρθω σε καμαρίνι μεγάλου κέντρου και δεν βγάλω σέλφι μαζί σου γιατί ααααααα )

Φυσικά αυτό τον καιρό τον απολαμβάνουμε Σπαγγάτοι στο πιο ωραίο μαγαζί στο Μικρολίμανο!!
Στον Σπάγγο όπου μαζί με Νικο Δούρο Μαρία Ζούκα και Μιράντα τα σπάνε !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!