Το travelgirl.gr έγινε βιβλίο και ταξιδεύει στο Μύλο των Ξωτικών


Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου μου στο Μύλο των Ξωτικών
Ο Μύλος των Ξωτικών είναι το νούμερο ένα θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο όλης της Ελλάδας. Τα δύο τελευταία χρόνια τον επισκέπτομαι και φυσικά μαγεύομαι και νιώθω πάλι παιδί. Νομίζω ότι αυτές τις μέρες αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό τόσο για οικογένειες όσο και για ζευγάρι που θέλουν να ζήσουν κι αυτή τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Όταν μίλησα τον Νοέμβρη με τους υπεύθυνους του Μύλου των Ξωτικών, ένιωσα μεγάλη χαρά που θα έκανα την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου μου εκεί! Ίσως γιατί από μικρή λάτρευα τα Χριστούγεννα και για μένα είναι ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός.
Έτσι λοιπόν την Παρασκευή, 20 Δεκέμβρη στις 18.30 θα έχω την χαρά να υποδεχθώ όλους εσάς που είτε μένετε στα Τρίκαλα είτε θα βρίσκεστε εκεί για τις διακοπές σας για να “γιορτάσουμε” μαζί και να μιλήσουμε για το πρώτο μου βιβλίο, 12th month journey in Greece, έναν ταξιδιωτικό οδηγό διαφορετικό από ότι έχετε διαβάσει μέχρι τώρα με τους 20+1 αγαπημένους προορισμούς στην Ελλάδα. Φυσικά ένας από αυτούς είναι τα Τρίκαλα και ο Μύλος των Ξωτικών!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!