3η Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας | Στο stage του Enter Media Group (2o σημείο) η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο

Ήμουν και εγώ εκεί λοιπόν (όχι που θα το έχανα όλο αυτό) αφού οι σχέσεις μου με την Καλαμάτα πια είναι σχέσεις Ζωής!!


Την Παρασκευή 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα η 3η Γαλάζια Νύχτα και όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην Παραλία της Καλαμάτας, όπου πλήθος κόσμου κατέβηκε για να διασκεδάσει, να απολαύσει το βραδινό του μπάνιο και τα events που είχαν ετοιμάσει ο Δήμος, σχολές χορού της πόλης, τοπικές επιχειρήσεις και τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Ήμουν και εγώ εκεί λοιπόν (όχι που θα το έχανα όλο αυτό) αφού οι σχέσεις μου με την Καλαμάτα πια είναι σχέσεις Ζωής!! Σας μεταφέρω το κλίμα από όλο αυτό που ζήσαμε και φυσικά με φωτογραφίες απο το μαγικό κινητό μου που είναι πάντα διαθέσιμο !! Απολαύστε το !!! Είναι το δικό μου ρεπορτάζ για όλο αυτό που ζήσαμε !! 

To Enter Μedia Group αποτελούμενο από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς  Έμφασις 91.8 fmLife fm 88, το site Entermessinia.gr και το διαδικτυακό κανάλι Entermessinia TV   βρισκόταν στο 2ο σημείο, έναντι του Ιερού ναού Ανάστασης, όπου από το μεσημέρι η σκηνή ήταν έτοιμη να υποδεχθεί τον κόσμο.

Η εκδήλωση που είχε ετοιμάσει το Enter Media Group ήταν μια εκδήλωση που είχε τα πάντα.

-Live μουσική στην έναρξη και λήξη από το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας “Μαρία Κάλλας

-dj set,

-κληρώσεις με πλούσια δώρα από επιχειρήσεις της πόλης συνολικής αξίας 500 ευρώ,

-πολλές εκπλήξεις και happenings, 

-όλους τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς επί σκηνής και

-Μια λαμπερή συναυλία αποκλειστικά για όλους εσάς του αγαπημένου συγκροτήματος  “The PLAYERS” και του ταλαντούχου τραγουδιστή  ΑΡΙ  ΠΕΤΡΑΚΗ.  

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από το Μουσικό Σχολείο Μαρία Κάλλας. Οι ταλαντούχοι μαθητές του με την εποπτεία του καθηγητή τους κυρίου Αλέξανδρου Φουκαρά είχαν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με ελληνικά και ξένα τραγούδια , που κάλυπταν μεγάλη γκάμα ξεκινώντας από ροκ και έντεχνο και καταλήγοντας σε αγαπημένα λαϊκά ακούσματα. Τόσο οι μουσικοί , όσο και οι φωνές του Μουσικού Σχολείου εντυπωσίασαν τον κόσμο, που από νωρίς είχε μαζευτεί στο 2ο σημείο και είχε γεμίσει την παραλία και τον δρόμο μπροστά από την Ανάσταση αποσπώντας ένα θερμό χειροκρότημα, ενώ όλοι σχεδόν, μικροί και μεγάλοι τραγουδούσαν και χόρευαν μαζί με τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου.

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση συμμετείχαν οι εξής μαθητές : Δημήτρης Κακούρος , Νικόλαος Πολυχρονόπουλος, Κωνσταντίνος Μουλάς, Αφροδίτη Καράμπελα, Ελένη Κατσούλη, Κωνσταντίνα Κιούλου, Ευτυχία Μητσέα, Παναγιώτης Καλογιάννης, Γιάννης Βλαχοδημητρόπουλος, Μάριος Λαλέας, Γιάννης Πετρόπουλος, Αργύρης Καραγγελής, Ελένη Πανταζή.    

Η διασκέδαση όμως χτύπησε πραγματικά κόκκινο , όταν στην σκηνή του Enter Media Group ανέβηκαν ο ΑΡΙΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ και οι THE PLAYERS. Tόσο ο νεαρός και ταλαντούχος τραγουδιστής, όσο και το αγαπημένο και δημοφιλές boyband έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ξεσηκώνοντας τον κόσμο που όσο περνούσε η ώρα πλήθαινε.

Ακόμα και από άλλες πόλεις είχαν έρθει νεαρές θαυμάστριες για να τους απολαύσουν και εκείνοι τους αντάμειψαν με την καλύτερη τους διάθεση. Οι καλλιτέχνες τραγούδησαν τόσο δικά τους κομμάτια όσο και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών, ενώ έδειξαν και οι ίδιοι τον ενθουσιασμό τους για την συμμετοχή και ανταπόκριση του κόσμου , κάτι που τόνισαν και στις δηλώσεις τους μετά. Επίσης μετά το πέρας της συναυλίας τους έμειναν στον χώρο για να φωτογραφηθούν με τον κόσμο που περίμενε.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης όλοι μαζί ,καλλιτέχνες , ραδιοφωνικοί παραγωγοί και στελέχη των σταθμών δείπνησαν στο κατάστημα DA LUZ που ήταν και ένας από τους βασικούς χορηγούς.

Καθ όλη την διάρκεια της βραδιάς οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Έμφασις 91.8 fm  και του Life fm 88 εναλλάσσονταν στην σκηνή ενημερώνοντας τον κόσμο για τις εκδηλώσεις, ενώ υπήρχε ταυτόχρονη live μετάδοση και από τους δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Επίσης γνωστές επιχειρήσεις της πόλης διέθεταν στον κόσμο κεράσματα , ενώ όσοι βρίσκονταν στο 20 σημείο είχαν την δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε κληρώσεις με πλούσια δώρα αξίας 500 ευρώ από καταστήματα της πόλης.

Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις που στήριξαν την εκδήλωση του Enter Media Group  ήταν οι ακόλουθες :

Καταστήματα Cosmos Kalamatas 

COMMODO

Ποτοποιία Κωστέας

Κατάστημα Εσωρούχων “Λούση” 

Μιkel Καλαμάτας 

ΙΕΚ Άλφα Plus 

Νερά “Ανδανία”

Ξενοδοχείο Haikos

Da Luz 

– Aegean Oil – Athanasiou Group

Zαχαροπλαστείο “Απόλαυση”

-Del Mar

Ήταν σίγουρα μια άκρως επιτυχημένη βραδιά και το μόνο σίγουρο είναι οτι το Enter Media Group κέρδισε το στοίχημα που είχε βάλει και ήρθε για άλλη μια φορά πρώτο στην προτίμηση του κόσμου που γέμισε το σημείο του και αγκάλιασε την εκδήλωση.

Ραντεβού πλέον στην 4η Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας του χρόνου

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας ήταν εκεί και μάλιστα σταμάτησε στο stage μίλησε με τον κόσμο ευχαρίστησε όλη την ομάδα του Εμφάσις για όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που ετοίμασαν και τόνισε πως η νεολαία αγαπάει την Καλαμάτα και σήμερα το βράδυ το απέδειξε.

Τόνισε επίσης  ο δήμαρχος,  Εμείς θέλουμε τον κόσμο στην Παραλία”,  εννοώντας ότι ένα από τα μέσα για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός είναι η διοργάνωση της Γαλάζιας Νύχτας.

Ευχήθηκε το φετινό καλοκαίρι για την Καλαμάτα να είναι το πιο δυνατό από κάθε άλλη χρονιά και να διαρκέσει εάν είναι δυνατόν μέχρι και τον Οκτώβρη.

Τέλος, έδωσε και πάλι τα συγχαρητήριά του στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Δημήτρη Βεργόπουλο “για την προσπάθεια που έχει καταβάλει σε οργανωτικό επίπεδο”.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, Δημήτρης Βεργόπουλος, σημείωσε ότι η προσέλευση του κόσμου στις εκδηλώσεις “σηματοδοτεί ένα δυνατό καλοκαίρι και θέλω να ελπίζω ότι πραγματικά η καλοκαιρινή περίοδος θα είναι για την Καλαμάτα ξεχωριστή. Η πόλη μας διαθέτει την πανέμορφη παραλία, πολύ καλές τιμές, εξαιρετική φιλοξενία και προσκαλούμε με αυτή την ευκαιρία όλους τους συμπολίτες μας απ’ όλη την Ελλάδα να επισκεφτούν την Καλαμάτα”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!