Μόνο στο bizznews / Κώστας Τρομάρας: Έτοιμος για την πρωτιά στο Παγκόσμιο στην Ρωσία

Ο δικός μας αθλητής Κώστας Τρομάρας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τριάθλου στην Μόσχα


Ο δικός μας αθλητής Κώστας Τρομάρας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τριάθλου στην Μόσχα
Με πολλές διακρίσεις ο αθλητής που σπάει τα ρεκόρ αλλά και καθηγητής Φυσικής Αγωγής είναι έτοιμος για να τα δώσει όλα και να επιστρέψει νικητής. 
img_0484
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Δυναμικού Τριάθλου (Powerlifting) 8-11/12 στη Μόσχα/Ρωσια
 Θα λάβουν μέρος όλα τα κράτη και έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 4,000 αθλητές.
Εμείς τον τσακώσαμε γιατί τον αγαπάμε και πιστεύουμε πολύ σε αυτόν και τον ρωτήσαμε κάποια πράγματα…. 
Διαβάστε όσα μας είπε με την δική του δύναμη έτοιμος για να κατακτήσει τα όνειρα του γιατί αθλητισμός σημαίνει όνειρα και ο Τρομάρας έχει πολλά!! 
img_0485
Πως αισθάνεσαι για αυτή την πρόκριση;
Μόνο ευτυχής μπορώ να νιώθω για μια τέτοια πρόκριση, όπως και κάθε άλλος στη θέση μου. Οι κόποι, οι θυσίες και τα έξοδα φαίνεται να άξιζαν. Η οικογένεια μου έχει παράδοση στα δυναμικά αθλήματα και χαίρομαι που παίρνω τη σκυτάλη.
img_0722
Θέλει πολλή δύναμη για να φτάσεις ψηλά;
Σίγουρα για να ακολουθήσεις ένα τέτοιο άθλημα χρειάζεσαι σωματική και ψυχική δύναμη. Χωρίς πίστη, αφοσίωση και προσήλωση στο στόχο δεν καταφέρνεις τίποτα στη ζωή, πόσο μάλλον στον αθλητισμό.
Οι θυσίες που πρέπει να γίνουν είναι πολλές, αλλά αν αγαπάς κάτι σε κρατά σταθερό και όρθιο στα πόδια σου για να συνεχίσεις με περισσότερο πείσμα μέχρι το τέλος. Μπορεί η προετοιμασία να διαρκεί μήνες, σε κάποιες περιπτώσεις και χρόνια, για να έρθει η στιγμή που θα σε καλέσουν να κάνεις την προσπάθειά σου. Βασικά στοιχεία της προετοιμασίας είναι η προπόνηση, η διατροφή, ο ύπνος όπως και η αποφυγή τραυματισμών και καταχρήσεων. Αν το ταξίδι είναι ευνοϊκό, τότε θα απολαύσεις και τον προορισμό.
img_4822
Ποιο είναι το επόμενο σου βήμα σε όλο αυτό;
Ακόμα το αγωνιστικό πλάνο του επόμενου έτους δεν έχει βγει. Ωστόσο, στόχο μου τώρα είναι η πρωτιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Powerlifting, που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στη Ρωσία, σπάζοντας το Παγκόσμιο Ρεκόρ. Σίγουρα το 17’ θα ακολουθήσουν αρκετοί διεθνείς αγώνες στους οποίους θα λάβω μέρος και θα προσπαθήσω να ξεπεράσω τον εαυτό μου ακόμη μια φορά. Ακόμα, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, με απασχολεί η διάδοση του αθλήματος στον Ελλαδικό χώρο μέσω αγώνων και επιμορφωτικών σεμιναρίων. Ήδη προπονώ άτομα για τους επόμενους εγχώριους αγώνες. Η χώρα μας έχει παράδοση να βγάζει δυνατά παιδιά και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε!
14915692_10210304277898893_4624013243900047195_n


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!