Ένα τραγούδι.. Ένα όνειρο .. Για να πάει ένα ατσάλινο παιδί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες! Ακούστε το στο bizznews

Η Ρόδος είναι δίπλα σε ένα ατσάλινο παιδί με ένα τραγούδι που έγινε για να τον στηρίξει. Η Αναστασία Κορινθίου και ο Χρήστος Ανθούλας στηρίζουν τον Μιχάλη με την δύναμη της μουσικής!


H Ρόδος έχει ανθρώπους που νοιάζονται….και ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο ταλαντούχος μουσικός Χρήστος Ανθούλας! Το κοινωνικό  του πρόσωπο και οι ευαισθησίες του σε συνδυασμό με το χαμηλό του προφίλ και το μόνιμο χαμόγελο σε κάνουν να θέλεις να τον γνωρίσεις καλύτερα….και ένα καλλιτέχνη τον γνωρίζεις καλύτερα μέσα από την μουσική του.

Μία είδηση που δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις είναι η υπέροχη προσφορά του για την ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου που ανακοινώθηκε στο ραδιόφωνο ΠΑΛΜΟΣ. Σε μια εποχή που λίγοι νοιάζονται και ακόμη πιο λίγοι….δίνουν (χρόνο, χρήμα, σκέψεις ,όνειρα,αισιοδοξία) ο Χρήστος Ανθουλας μαζί με την Αναστασία Κορινθιου και την βοήθεια του Ντίνου Αγκαδάκη χάρισαν ένα τραγούδι στην <<ψυχή>> για τόσες….ψυχές , Ελένη Καρύδη που χρόνια τώρα δίνει ενα αγώνα αξιο προς μίμηση…

Η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου αυτές τις γιορτές στηρίζει τον Μιχάλη Σειτη τον άνθρωπο από ατσάλινη θέληση για να μπορεί να συμμετέχει στους παγκόσμιους Παραολυμπιακούς διαγωνισμούς!

Η Αναστασία έγραψε τους στίχους (για…παπουτσιαα που δεν θα χορέψουν πια και γάντια που δεν θα γίνουν αγκαλιά)και ο Χρήστος Ανθουλας για αλλη μια φορα ειπε ΝΑΙ στην συμμετοχη και τους εντυσε μουσικα και με την φωνη του!! Ο Χρήστος έχει γράψει τραγούδια για το ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ, συμμετέχει πάντα στο RHODES FOR LIFE ειναι ο σύνθετης του τραγουδιού της εκπομπής ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ και ο άνθρωπος του νησιού που πάντα βοηθά όπου του ζητηθεί… Χρήστος Ανθουλας… ενας ροκάς με καρδιά σαν μπαλάντα αγάπης!!

Ακούστε το το τραγούδι που είναι για καλό σκοπό !! 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!