Αχιλλέας Αγγέλοπουλος: Νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ για το επόμενο βήμα στην δισκογραφία

Έχει προσωπικότητα και είναι φωνάρα. Δεν μιλάει εύκολα αλλά τον κατάφερα και μου μίλησε στο www.bizznews,.gr  και μας ανοίγει την καρδιά του μαθαίνοντας τα πάντα για αυτόν


Είναι ο Αχιλλέας Αγγέλοπουλος από την Πάτρα και είναι 15 χρόνια στο τραγούδι.

Έχει δουλέψει αρκετά και έχει πάρει την καταξίωση των ανθρώπων που τον ξέρουν όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ο Ρέμος του Άσπρου Πιάτου, έτσι τον λένε.. Δεν τον ενοχλεί καθόλου ! Έχει προσωπικότητα και είναι φωνάρα. Δεν μιλάει εύκολα αλλά τον κατάφερα και μου μίλησε στο www.bizznews,.gr και την Άννα Τσιάλτα, και μας ανοίγει την καρδιά του μαθαίνοντας τα πάντα για αυτόν ..ακόμα και αυτά που δεν ξέρουμε. Νέο τραγούδι με τίτλο Μυστικό κυκλοφόρησε μόλις λίγες μέρες πριν.

Εδώ λοιπόν θα μάθουμε όλα τα Μυστικά του !!

Απολαύστε τον !!

Πες μου δυο λόγια να σε γνωρίσουμε;

Είμαι ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος με καταγωγή απο Πάτρα κ είμαι στο χώρο της μουσικής περίπου 15 χρόνια .Έχω δουλέψει αρκετά σε διάφορες πόλεις όλα αυτά τα χρονιά, έχοντας αποκομίσει εμπειρία κ αυτοπεποίθηση για το τρόπο που επικοινωνώ με το κοινό.  Έχω υπάρξει τυχερός κάνοντας συνεργασίες πολύ καλές , είτε πολύ γνωστές είτε λιγότερο, ξεχωρίζοντας αυτή με τον Γιάννη Σπανο! Τα τελευταία Χρόνια συνεργάζομαι σταθερά με το ” Άσπρο πιάτο” στο Χαλάνδρι κ είμαι ευτυχής για αυτή τη συνεργασία.

Ο κόσμος σε ξέρει πολύ καλά. Η δισκογραφία γιατί δεν ξέρει τόσο καλά; Που οφείλετε πιστεύεις αυτό;

Τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησα δεν ήταν τόσο εύκολα όλα. Συνέπεσε η άνοδος των reality, κάτι το οποίο απέφυγα από προσωπική επιλογή παρά τις προτροπές.Το αμέλησα κ λόγω αλλαγής των δεδομένων στη ζωή μου. Ωστόσο θεωρώ πως τώρα νιώθω πιο έτοιμος να προχωρήσω δισκογραφικά όντας ακόμα πολύ μικρός στο χώρο, ξεκίνησα 19 χρονών.

Κάνεις μια καριέρα χρόνια τώρα, η οποία δεν έχει κάνει εκτόξευση ενώ θα μπορούσε. Γιατί;

Γιατί όπως σου προείπα κοίταζα πιο πολύ το θέμα εργασία κ όχι τόσο καριέρα. Είμαι όμως πάντα ευγνώμων για την αποδοχή του κόσμου στις εκάστοτε συνεργασίες μου κ μου ήταν αρκετό. Η ανάγκη να κάνω κάτι δικό μου γεννήθηκε τα τελευταία 2 χρόνια πατώντας πιο γερά στα πόδια μου.

 Καινούργιο τραγούδι με εταιρεία πολύ καλή. Πως έγινε αυτό το βήμα και τι είναι αυτό που περιμένεις;

Το Μυστικό…λοιπόν σε σύνθεση Χρήστου Χιώνη και στίχοι Πέτρου Αγγελόπουλου, είναι το νέο κομμάτι κ συνάμα το πρώτο μου. Ένιωσα πως ήρθε η ώρα να δοκιμαστώ πλέον κ σε δικά μου τραγούδια κ το επιδίωξα, περιμένοντας να αγαπήσει το νέο μου βήμα κ να μου δώσει τη δύναμη για τα επόμενα. Νιώθω πολύ τυχερός για τη συνεργασία μου με τη Spicy music, την οποία οφείλω κ στον φίλο μου Άκη Δείξιμο.

Είσαι σε ένα μαγαζί που πάει πολύ καλά με πολύ κόσμο. Πως το καταφέρνεις αυτό τόσα χρόνια;

Η αρχική συμφωνία μας ήταν για τρεις μήνες και κοντεύουμε τα πέντε χρόνια. Ούτε εγώ κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός. Η επιτυχία του οφείλεται στο ότι το μαγαζί είναι στημένο κ δομημένο εξαρχής σωστά. Το έργο μου εμένα ήταν πιο εύκολο γιατί οι συνθήκες ήταν κ είναι ευνοϊκές. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος η “συνταγή” πέτυχε!

Υπάρχουν κάποιοι που σε λένε ο Ρέμος του άσπρου πιάτου. Σου αρέσει όλο αυτό ή σε ενοχλεί;

Δεν με ενοχλεί. Ίσα ίσα που μιλάμε για έναν πρώτης γραμμής καλλιτέχνη κοινά αποδεκτό. Οι φωνές είναι σαν τις συχνότητες.. κάποιες πέφτουν η μία πάνω στην άλλη. Κακοπροαίρετοι πάντα θα υπάρχουν να πουν περί μίμησης, αλλά αυτά δεν με απασχολούν.

Δεν δίνεις δικαιώματα και  έχεις αποφασίσει να κρατάς χαμηλούς τόνους στην προσωπική σου ζωή. Γιατί το κάνεις αυτό ενώ θα μπορούσες να προκαλέσεις και να γίνεις πιο γρήγορα γνωστός;

Δε νομίζω ότι τον κόσμο τον ενδιαφέρει τόσο το τί κάνεις, κ ποιος είσαι εκτός δουλειάς. Αν κ λόγω των social media πλέον τα πάντα είναι εύκολα προσβάσιμα. Προσωπικά δεν ένιωσα την ανάγκη να προκαλέσω το ενδιαφέρον του κόσμου για κάτι πέραν της μουσικής.

Ο έρωτας της ζωής σου είναι μια γυναίκα και αυτή είναι η κόρη σου. Θα μου μιλήσεις για αυτό το συναίσθημα;

Είναι το συναίσθημα της πληρότητας που έχει κάθε γονιός .Δε ξέρω πως να το παρομοιάσω. Έγινα σε πολύ μικρή ηλικία πατέρας κ ενώ αυτό αρχικά με φόβισε, κατάλαβα στη πορεία ότι ποτέ δε νιώθεις έτοιμος για κάτι τόσο σημαντικό. Έρωτας είναι κ σε υπέρτατο βαθμό.

Έχεις μετανιώσει για πράγματα που δεν έκανες;

Για τα επαγγελματικά μου έχω αναρωτηθεί αρκετές φορές εάν έκανα καλά κάτι στο παρελθόν κ πώς θα ήταν τα πράγματα σήμερα..π.χ. τη συμμετοχή μου σε talent show ,χωρίς όμως ουσιαστικά να μετανιώνω. Νομίζω το ίδιο θα έπραττα ξανά.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου και ποια η πιο ευτυχισμένη;

Όλα τα δύσκολα έχουν να κάνουν σαφώς με προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία δικών σου ανθρώπων. Το βίωσα μικρός στο σπίτι μου κ σίγουρα με έχει επηρεάσει και στο τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Ο ερχομός ενός παιδιού ,απ’την  άλλη, είναι από μόνο του η ευτυχέστερη στιγμή κάθε ανθρώπου.

Πιστεύεις πως η μουσική και η δισκογραφία έχουν χάσει την αίγλη τους;

Η μουσική δεν χάνει την αίγλη της. Σε αντίθεση με τη δισκογραφία που ακολουθεί  και αυτή το οικονομικό μας γίγνεσθαι..

Τι είναι αυτό που θα δούμε από εσένα στα επόμενα σου βήματα;

Εύχομαι να κάνω καλά τραγούδια ,να τα αγαπήσει ο κόσμος, όχι από ματαιοδοξία να γίνω ευρύτατα γνωστός όσο από την προσωπική ανάγκη να υπάρχω μέσα στη μουσική .

 

Οι μικροί χώροι πιστεύεις πως είναι καλύτεροι; Η θέλεις να βρεθείς και σε μια μεγάλη πίστα;

Έχω βρεθεί σε μεγάλα κ μικρά μαγαζιά..πάντα με την έννοια της χωρητικότητας. Οπότε θέμα ονείρου ή απωθημένου δεν υφίσταται. Κάθε χώρος έχει τις ιδιαιτερότητές του. Σαφώς κ στους μικρότερους η επαφή με το κόσμο είναι πιο άμεση !

Κανε μας μια ευχή για τον κόσμο που σε αγαπάει  και σε στηρίζει και για εμάς

Η υγεία είναι το σημαντικότερο που θα πρέπει να έχουμε όλοι μας για να ονειρευόμαστε και να πραγματοποιούμε τις επιθυμίες μας. Άννα μου σε ευχαριστώ θερμά που μου έδωσες την ευκαιρία μα συστηθώ στους αναγνώστες σου μάθουν για μένα αλλά και να γνωρίσουν … Το μυστικό μου !!

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!