Επέστρεψε στο σπίτι ο Brad Pitt


Έξι μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους ο Brad Pitt εγκατέλειψε το διαμέρισμα που νοίκιαζε και επιστρέφει στο σπίτι που μοιραζόταν με την Angelina Jolie και την οικογένειά τους.

Στην επιβλητική έπαυλη του Los Feliz στο Λος Άντζελες επέστρεψε ο Brad Pitt αρκετούς μήνες μετά την αποχώρησή του λόγω του διαζυγίου. Αεροφωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό Grazia, δείχνουν την κινητικότητα που επικρατεί στους εξωτερικούς χώρους τις τελευταίες μέρες.

Τα αυτοκίνητα του ηθοποιού είναι μόνιμα παρκαρισμένα στον δρόμο της κεντρικής εισόδου και οι γείτονες επιβεβαιώνουν πως βρίσκεται εκεί τις περισσότερες ημέρες. Στο σπίτι έχει ξεκινήσει γενική ανακαίνιση προκειμένου να καταστεί, ακόμα πιο φιλικό και ασφαλές για τα παιδιά του από πριν.

38a6190700000578-0-image-a-8_1474463316075

Μέχρι στιγμής έχουν τοποθετηθεί δύο τραμπολίνο, ένας υπαίθριος παιδότοπος για τα μικρότερα παιδιά και μία επέκταση 50 μέτρων στην ράμπα skate που είχε φτιαχτεί για την 10χρονη Shiloh, προκειμένου να μπορούν να την χρησιμοποιούν ταυτόχρονα και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της Maddox και Pax.

pittjoliehome061914_17

Το σπίτι είχε εγκαταλειφθεί εντελώς από το ζευγάρι τον Σεπτέμβριο, όταν με την ανακοίνωση του χωρισμού ο Pitt νοίκιασε ένα διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση και η Jolie μετακόμισε στην νέα της έπαυλη στο Hidden Hills, που είναι ένα πραγματικό φρούριο, προστατευμένο από κάθε οπτική γωνία ακόμα και από αέρος.

1280_brad_pitt_maddox_shiloh_pax_parents_121514_getty460524842

Παρ’ όλο που το κτίριο ήταν η οικογενειακή τους εστία για χρόνια και όλες οι μετατροπές που είχαν γίνει εξωτερικά ήταν σχεδιασμένες για χρήση από παιδιά, ο Brad Pitt δείχνει αποφασισμένος να πείσει τον ιδιωτικό δικαστή που διαχειρίζεται την υπόθεση του διαζυγίου τους πως κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην δημιουργείται αναστάτωση στα παιδιά του από τις συνεχείς αλλαγές στην ζωή τους.

389cd9b100000578-3798640-image-a-1_1474388378622

«Ο Brad είναι αποφασισμένος να παλέψει για τα παιδιά του», δήλωσαν φίλοι του για την επίσπευση των διαδικασιών που αφορούν στην εξέταση της κηδεμονίας. Με την επιλογή να γυρίσει στο παλιό τους σπίτι, δείχνει πως υπάρχουν αμετάβλητες σταθερές που θα κάνουν τα παιδιά να αισθάνονται πιο οικεία και θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο το θέμα των επισκέψεων.
Αυτή τη στιγμή, ο Pitt δεν βρίσκεται πλέον υπό επιτήρηση σε κάθε πατρική επίσκεψη και αυτήν την εβδομάδα του αυξήθηκε ο χρόνος που θα περνάει με τα παιδιά του. Με αυτήν την εξέλιξη ενισχύει τις διεκδικήσεις του και τις πιθανότητές του για κοινή επιμέλεια.

The post Επέστρεψε στο σπίτι ο Brad Pitt appeared first on MediaFree.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!