Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Έτσι εκμεταλλεύονται ακόμα τους βασιλικούς τίτλους – «Είναι η απόδειξη ότι υπάρχει αληθινή αγάπη»


Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δημιούργησαν μια νέα «μη βασιλική» οικογένεια αφού εγκατέλειψαν τη βασιλική οικογένεια – παρά το γεγονός ότι εξακολουθούν να «επιδεικνύουν τους τίτλους τους», δήλωσε ειδικός.

Στο ζευγάρι απονεμήθηκαν οι τίτλοι του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex την ημέρα του γάμου τους, σε μια λαμπερή τελετή στο Κάστρο του Windsor. Τότε, πολλοί ενθουσιάστηκαν που θα έβλεπαν τη μοντέρνα πινελιά που θα έφερνε το λαμπερό ζευγάρι στη μοναρχία της Βρετανίας. Ωστόσο, μόλις μετά από ένα χρόνο, εγκατέλειψαν ξαφνικά τους βασιλικούς τους ρόλους και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια για να ζήσουν μία τελείως διαφορετική ζωή με τα παιδιά τους. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, οι Sussexes ξεκίνησαν μια περιοδεία στη Νιγηρία, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής.  Μάλιστα, πολλοί τους άσκησαν σκληρή κριτική, κάνοντας λόγο για «βασιλική περιοδεία».

Αντέχει ο γάμος τους

Σύμφωνα με τη βασιλική εμπειρογνώμονα και ιστορικό Δρ. Tessa Dunlop, έξι χρόνια μετά τον γάμο τους στο Windsor, το «τρένο του Χάρι και της Μέγκαν συνεχίζει να κερδίζει ταχύτητα». Είπε στην Mirror: «Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη της αγάπης. Δεν τους απειλεί αυτό που λέμε “επτά χρόνια φαγούρα”. Είναι πολύ απασχολημένοι να κάνουν νέους φίλους σε βασιλικές (ή μάλλον μη βασιλικές) περιοδείες στην Αφρική, απολαμβάνοντας εμφανίσεις στον καθεδρικό του Αγίου Παύλου, σε αγώνες πόλο και διοργανώνοντας συνεντεύξεις Τύπου για θέματα που τους αγγίζουν».

«Παρά τις καλύτερες προσπάθειες των επικριτών, ο γάμος τους φαίνεται είναι σταθερός, σαν βράχος» λέει η ειδικός, εκτιμώντας ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει μια νέα καλιφορνέζικη λάμψη και η Μέγκαν Μαρκλ, στηρίζει τον Χάρι δημόσια και να είναι πάντα δίπλα του ως αφοσιωμένη σύζυγος ενός γοητευτικού Δούκα.

«Το τελευταίο ταξίδι του ζευγαριού στη Νιγηρία ήταν μια ομαδική προσπάθεια και όλοι γνωρίζουμε ότι ο γάμος λειτουργεί καλύτερα όταν και οι δύο πλευρές νιώθουν καλά. Ο Χάρι, ως πρίγκιπας, χαιρετούσε με χαμόγελο τους ενθουσιασμένους υποστηρικτές και μιλούσε για τη δύναμη του αθλητισμού, ενώ η Μέγκαν, κομψή με αφρικανικά αξεσουάρ, αγκάλιασε τον ρόλο της ως πρότυπο, αναφερόμενη στη Νιγηρία ως “τη χώρα μου”. Η περιοδεία τους στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις», ανέφερε.

«Πίσω στο 2020, οι Sussexes ζήτησαν έναν ρόλο στο πλαίσιο του οποίου θα ήταν με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω από τη βασιλική οικογένεια. Ωστόσο, η βασιλική απάντηση ήταν αρνητική. Έτσι, ο Χάρι και η Μέγκαν γύρισαν την πλάτη και έφυγαν. Εγκαταλείποντας τη Βρετανική Βασιλική Οικογένεια, δέθηκαν ακόμα πιο πολύ μεταξύ τους. Πολλοί πίστεψαν ότι αυτή η αλληλεξάρτηση θα οδηγούσε στην πτώση τους και ότι η «ετικέτα Sussex» δεν θα μπορούσε να διατηρηθεί για καιρό. Πόσο λάθος έκαναν!

Χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα, χωρίς οτιδήποτε τους είναι οικείο, ο Χάρι χρειάζεται μια δυναμική Μέγκαν στο πλευρό του, και επίσης η Μέγκαν, κάποτε μια ηθοποιός δεύτερων ρόλων, μπήκε σε ένα νέο βασίλειο χάρη στον πρίγκιπά της. Μαζί είναι πιο δυνατοί, έχοντας ενώσει τις δυνάμεις τους, και το ξέρουν. Βοηθάει το γεγονός ότι κάτω από την επιφάνεια και τις φωτογραφίες φαίνεται να υπάρχει ακόμα φλόγα», αναφέρει η ειδικός.

Η γλυκόπικρη γεύση των Βρετανών

Εν τω μεταξύ, η Τessa παραδέχεται ότι για κάποιους στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορεί να αποτελεί μια γλυκόπικρη ενόχληση το να βλέπουν τους Sussexes να απολαμβάνουν επιτυχία – αλλά τελικά, το βασιλικό τους στάτους δεν μπορεί να τους αφαιρεθεί.

Εξήγησε: «Από την οπτική γωνία των Βρετανών, όλα αυτά ακούγονται κάπως γλυκόπικρα. Άλλωστε, οι Sussexes επιδεικνύουν βρετανικούς τίτλους και ο πολυδιαφημισμένος γάμος τους (συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας), χρηματοδοτήθηκε σε μεγάλο βαθμό από εμάς, τους Βρετανούς φορολογούμενους. Ωστόσο, καθώς ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, η νέα ‘μη βασιλική’ οικογένεια, είναι μια πολύ ξεχωριστή οντότητα, κανείς δεν κυματίζει σημαία της Ένωσης. Σε τελική ανάλυση, αυτό είναι δικαίωμα τους».

«Μια φορά πρίγκιπας, πάντα πρίγκιπας, κανείς δεν μπορεί να πάρει πίσω το βασιλικό στάτους του Χάρι, ούτε μπορούμε να αρνηθούμε το παραμυθένιο στοιχείο του ρομάντζου τους. Σας αρέσει, δεν σας αρέσει, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είναι η απόδειξη ότι η αληθινή αγάπη μπορεί να ανθίσει έξω από τα τείχη των παλατιών»

 

 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!