Αποκαλυπτική η Μαντώ: Τα έχω αντιμετωπίσει όλα με ψυχραιμία και αρκετή δύναμη


Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τη νύχτα μίλησε η Μαντώ στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου», ενώ δεν απέφυγε να απαντήσει και στη Eurovision.

«Έχουν υπάρξει αρκετές ιστορίες στη νύχτα, από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς που μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα στη νύχτα. Τα έχω αντιμετωπίσει όμως όλα πάντα με ψυχραιμία και αρκετή δύναμη. Έχει συμβεί να χάσω και δουλειά, γιατί είπα κάποιο όχι, με όποιο ρίσκο», είπε η Μαντώ, η οποία παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή την παράσταση στην οποία συμμετέχει.

Τι είπε η Μαντώ για την Eurovision, την Μαρίνα Σάττι και το θρυλικό φόρεμα

«Ήταν πολύ καλό το performance της Μαρίνας Σάττι γι’ αυτό που ήθελε να δείξει και γι’ αυτό που επέλεξε να κάνει. Ήταν άρτιο αυτό που είδα εγώ και η θέση, που πήρε, ήταν μια χαρά. Στα σχόλια οι Έλληνες είμαστε γκρινιάρηδες, το ξέρουμε αυτό. Και γω είχα ακούσει κάποια σχόλια, ευτυχώς όχι πολλά, που έλεγαν για το φόρεμα. Τελικά όμως το φόρεμα ήταν που έμεινε, όλοι το θυμούνται και με ρωτάνε αν το έχω ακόμα», είπε η Μαντώ.

«Μια χαρά μου φάνηκε και η επιστροφή της Σερτάμπ στη σκηνή της Eurovision. Χαίρομαι που συνεχίζει και διατηρεί ακόμα την φωνή της, πολύ χάρηκα. Είχαμε επαφές την περίοδο που κάναμε μαζί ένα ντουέτο, όταν είχε έρθει εκείνη στην Αθήνα» ανέφερε, επίσης , η Μαντώ στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!