Δημήτρης Αλεξανδρής: Γιατί απέφευγε να πηγαίνει στο γήπεδο και να βλέπει τον αδελφό του στα μεγάλα ντέρμπι


Ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο τηλεοπτικός Κωστής Στασινόπουλος από το Προξενιό της Ιουλίας μίλησε στην εκπομπή του ALPHA ‘Καλύτερα δε γίνεται”  και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην οικογένειά του και την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής. ενώ αποκάλυψε και γιατί δεν πήγαινε στο γήπεδο, στα μεγάλα ντέρμπι ποδοσφαίρου, για να δει τον αδελφό του.

«Τα παιδιά μου είναι 20 και 17 ετών τα παιδιά μου. Ξεκινάμε κάτι να σπουδάσουμε πιστεύοντας ότι αυτό αγαπάμε αλλά στη διάρκεια και των σπουδών και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας δεν μας καλύπτει. Αυτό ακριβώς λέω στα παιδιά μου και αυτό λέω και στον εαυτό μου», είπε ο ηθοποιός.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δημήτρης Αλεξανδρής σχολίασε την έξαρση της βίας τα τελευταία χρόνια.  «Με τρομάζει το κομμάτι της έξαρσης της βίας Γυμνασίου, Λυκείου. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μου, ο γιος μου μού είχε πει τέτοια περιστατικά και δεν το πίστευα ότι είναι σε τέτοια έκταση» τόνισε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Καθώς η βία τον ξενίζει σε όλα τα επίπεδα ήταν και ο λόγος που δεν μπορούσε να πάει να παρακολουθήσει τον αδελφό του Ηλία Πουρσανίδη στους αγώνες ποδοσφαίρου.  «Πολλές φορές στα πολύ μεγάλα ντέρμπι δεν πήγαινα να τον δω γιατί υπήρχε μία ένταση που δεν ήθελα να είμαι κοντά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!