Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Φωτογραφήθηκαν μαζί την ώρα που «φουντώνουν» οι φήμες για διαζύγιο


«Φουντώνουν» οι φήμες ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια γάμου ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο. Ωστόσο το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί. Και οι δύο φορούσαν τις βέρες τους.

Η Λατίνα σταρ και ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκαν μαζί για να παρακολουθήσουν ένα σχολικό έργο, στο οποίο έπαιρνε μέρος ένα από τα παιδιά του ηθοποιού. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού In Touch «συνέλαβε» την Τζένιφερ Λόπεζ να μπαίνει στο μαύρο τζιπ που οδηγούσε ο Μπεν Άφλεκ μαζί με την κόρη της.

Το ζευγάρι δεν είχε εμφανιστεί δημόσια μαζί εδώ και 47 ημέρες. Τελευταία φορά είχαν βγει δημόσια στην Νέα Υόρκη και φωτογραφήκαν να κρατούνται χέρι χέρι.

«Τίποτα δεν θα τους εμπόδιζε να ενωθούν για τα παιδιά. Όλο το δράμα του γάμου έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Παρουσιάζουν ένα ενιαίο μέτωπο. Η Τζεν εμφανίστηκε με την Εμ για να υποστηρίξουν τον Φιν. Η Εμ είναι σούπερ δεμένη με τον Φιν, οπότε είναι φυσικό ότι η Τζεν, ό,τι κι αν περνάει με τον Μπεν, ήταν εκεί», ανέφερε ανώνυμα πηγή στο περιοδικό In Touch.

Το περιοδικό είχε προηγουμένως δημοσιεύσει ρεπορτάζ που ανέφερε ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει και ο Μπεν Άφλεκ έχει μετακομίσει από το υπερπολυτελές σπίτι που αγόρασαν μαζί. Άλλα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Τζένιφερ Λόπεζ έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει για νέο σπίτι μετά τον χωρισμό τους.

Πάντως η πλευρά του ζευγαριού δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει επίσημα τις φήμες για διαζύγιο.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!