Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει» on air – «Έχω μια βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ»


Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ με τον Τάσο Ιορδανίδη.  Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο που απέκτησε πρόσφατα με τον σύντροφό της, την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και στον λόγο που δεν ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη, οι πρώτοι 3-4 μήνες ήταν δύσκολοι. Άρχισα να καταλαβαίνω πράγματα από την 22η εβδομάδα και μετά που αρχίζεις και να το ακούς. Τότε νομίζω άρχισαν να αλλάζουν κάποια πράγματα μέσα μου», είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου. «Και την ημέρα που γεννήθηκε, πάλι δεν μπορώ να σου πω ότι έπαθα κάτι, δεν το συνειδητοποίησα άμεσα. Δεν πετάχτηκα στο ταβάνι από τη χαρά. Άρχισα να νιώθω κάτι από τη στιγμή που έκανα τον πρώτο θηλασμό», ανέφερε η ηθοποιός.

«Δεν ήθελα ανέκαθεν να γίνω μανούλα, όχι. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά αλλά δεν ήταν ότι το έλεγα, δεν το είχα σκεφτεί ιδιαίτερα. Δηλαδή τις φορές που το σκεφτόμουν, γιατί μπορεί να ήμουν με έναν σύντροφο και να ήθελε να πάμε ένα βήμα παραπέρα, εγώ δεν το είχα στα σχέδια μου. Τώρα, ήρθε όμως κάπως φυσικά γιατί υπάρχει ήδη μια οικογένεια, δυο παιδιά. Η τριβή με αυτά τα δυο παιδιά και η αγάπη του συντρόφου μου προς τα δυο παιδιά του, το πόσο καλός πατέρας είναι και σίγουρα η αγάπη και ο έρωτας ο δικός μου προς εκείνον μού έβαλαν την ιδέα», τόνισε.

«Νομίζω ότι αν δεν τον είχα γνωρίσει, δεν θα ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν έλεγα ποτέ πως «θέλω να γίνω μανούλα», όπως δεν έλεγα ποτέ πως «θέλω να παντρευτώ» και δεν έλεγα ποτέ πως «θα κάνω παιδιά» και και ούτω καθεξής. Εγώ έλεγα πως «όταν γνωρίσω τον πατέρα του παιδιού μου», οπότε έτσι έγινε. Γνώρισα κάποιον και θεώρησα ότι είναι ο πατέρας του παιδιού μου ή ότι θα ήθελα να φέρω το δικό του παιδί στον κόσμο», συμπλήρωσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Τέλος σε ερώτηση για την απώλεια του πατέρα της ο οποίος δεν είναι δίπλα της να δει το εγγόνι του, η Αντιγόνη Κουλουκάκου βούρκωσε, απαντώντας για τον λόγο που δεν παντρεύεται.  «Θες να βάλω τα κλάματα! Λοιπόν, πάμε παρακάτω. Κοίταξε, εγώ φοράω μια βέρα, εντάξει, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύομαι, αν και παντρεμένη με θεωρώ, ο πραγματικός λόγος που δεν πάω στην εκκλησία ή στο δημαρχείο είναι γιατί δεν υπάρχει κάποιος να με πάει», είπε.

«Τώρα, θα μου πεις «δεν μπορεί να σε πάει ο αδελφός σου, ο γιος σου, ο μεγάλος σου γιος;». Γιατί έχω πει πως έχω άλλα δυο παιδιά, τον μεγάλο γιο του άνδρα μου και την κόρη του, που τα θεωρώ παιδιά μου. Οπότε θα μπορούσε να με πάει ο Έκτορας, εντάξει. Ένας λόγος δικός μου, όμως, προσωπικός, είναι αυτός» κατέληξε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή της.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!