Καίτη Φίνου: Σάπισαν τα δόντια μου, έφυγαν τα νύχια και τα μαλλιά μου


Συγκλόνισε η Καίτη Φίνου, περιγράφοντας τα προβλήματα που της προκάλεσε ο κορονοϊός και το σύνδρομο Long Covid.  Όπως είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Καίτη Φίνου, αισθανόταν άσχημα να παρουσιαστεί λόγω των προβλημάτων αυτών που είχε.

«Τώρα τα συνήθισα. Μένουν ακόμη, αν και πέρασε ένας χρόνος και υπάρχουν παρενέργειες. Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα. Έφυγαν νύχια, έφυγαν τα μισά μου μαλλιά, ακόμη χτενίζομαι και βγάζω τούφες», ανέφερε.

Η Καίτη Φίνου είπε πως ο κόσμος την ρωτάει «πού βρίσκεις τα λεφτά και βάζει δόντια» αναφέροντας πως ένας πρώην σύντροφός της, την βοηθάει οικονομικά, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για το «Σπίτι του Ηθοποιού» που είναι το στήριγμά της τόσα χρόνια.

«Το Σπίτι του Ηθοποιού είναι το στήριγμά μου τόσα χρόνια. Δεν φοβάμαι μην μου έρθει το ρεύμα. Η Άννα Φόνσου μας έχει air condition. Νιώθω ότι είμαι πια στο σπίτι μου, έκλεισα 13 χρόνια εκεί πέρα. Μένεις εδώ μέχρι να μπορέσεις να αυτοεξυπηρετείσαι, γιατί δεν είναι γηροκομείο να έχει και γιατρούς», τόνισε.

«Είχα σύντροφο μέχρι κάποια στιγμή μέχρι και πριν τον covid. Αυτός ο άνθρωπος δεν έπαψε να με φροντίζει, υπάρχει στη ζωή μου χωρίς να βγαίνουμε. Δεν τον βλέπω καθόλου, αλλά υπάρχει στη ζωή μου σαν μια βοήθεια στην κάρτα μου, σαν μια σύνταξη καλή», σημείωσε η Καίτη Φίνου, μιλώντας για τον πρώην σύντροφό της.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει σε κακοποιητική σχέση στο παρελθόν. «Υπήρξα σχέση που με έβριζαν, με ταπείνωναν και με εξευτέλιζαν».

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!