Σάββας Γκέντσογλου: Έριξε «βόμβα» για το Survivor – «Υπήρξε φλερτ, αλλά το τελείωσα λόγω του γιου μου»


Το άγνωστο φλερτ που δέχθηκε από συμπαίκτριά του στο Survivor αποκάλυψε ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος, παρότι αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης πριν από περίπου έναν μήνα, ύστερα από έναν τραυματισμό, δεν είχε παραχωρήσει  κάποια συνέντευξη, μέχρι σήμερα. Την Παρασκευή 17/5 , ωστόσο, ο γνωστός ποδοσφαιριστής, μίλησε στην εκπομπή Fay’sTime και προκάλεσε αίσθηση με όσα είπε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο.

«Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι αλλά από ένα σημείο και μετά, όταν τραυματίστηκα, δεν έβρισκα καμία ικανοποίηση όσο καλά και να περνούσα με τα παιδιά. Συνήθως τα αγωνίσματα είναι και μια διέξοδος, οπότε εγώ δεν είχα τίποτα. Νομίζω θα ξαναπήγαινα στο παιχνίδι, είναι ωραία εμπειρία», ανέφερε ο Σάββας Γκέντσογλου.

«Περίμενα να χαρεί ο γιος μου με την επιστροφή μου αλλά δεν χάρηκε, γιατί ήθελε να καθίσω κι άλλο στο παιχνίδι. Χαίρομαι πολύ που τον έκανα υπερήφανο, γιατί με είδε και με χάρηκε. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που έχω από όλο αυτό το παιχνίδι είναι ότι ο γιος μου είναι χαρούμενος για τον μπαμπά του», είπε.

Τι είπε ο Σάββας Γκέντσογλου για το ποδόσφαιρο

«Το ποδόσφαιρο έχει τελειώσει για μένα. Έχω ξεκινήσει κάποια άλλα πράγματα στην πατρίδα μου, την Καβάλα. Εδώ και έναν χρόνο μένω εκεί. Έχω δει άσχημα πράγματα στο ποδόσφαιρο, παρόλο που το αγαπώ. Όπου υπάρχει αρκετό χρήμα, συμβαίνουν αυτά. Ο γιος μου δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, αν έχει ταλέντο θα το δεχτώ, αλλά δεν θα τον παροτρύνω», ανέφερε επίσης ο Σάββας Γκέντσογλου.

«Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή, μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια κόρη, αλλά πρέπει πρώτα να βρω γυναίκα. Υπήρξε φλερτ μέσα στο παιχνίδι, αλλά τελείωσε. Γι’ αυτό ευθύνομαι εγώ, γιατί γνώριζα ότι βλέπει ο γιος μου, οπότε δεν θα ήθελα να παρουσιαστεί κάτι και να το δει», αποκάλυψε ο Σάββας Γκέντσογλου.

Όταν τον ρώτησαν συνεχίζεται το φλερτ και έξω από το παιχνίδι, είπε: «Ε κάτσε να γυρίσουν τα παιδιά. Είναι ακόμα μέσα, δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί, όταν γυρίσει βλέπουμε…», αφήνοντας να εννοηθεί πως η γυναίκα που τον γοήτευσε είναι ακόμα στον Άγιο Δομίνικο.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!