Η Σταυρούλα Χρυσαειδή «καρφώνει» την Κατερίνα Δαλάκα: Δεν φοβήθηκα τον Σοϊλέδη και τον Κατσούλη, θα φοβηθώ εκείνη;


«Χείμαρρος» ήταν η  Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», λίγα 24ωρα αφότου επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στα σχόλια που γράφτηκαν στα social media για την αποχώρηση της, ενώ δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την Κατερίνα Δαλάκα.

«Στο Twitter μπορεί να λένε διάφορα, πάντα λένε διάφορα. Εδώ λένε ότι φοβήθηκα κιόλας αγωνιστικά την Κατερίνα και έφυγα γι’ αυτό τον λόγο. Δηλαδή δεν φοβήθηκα τον Σοϊλέδη, δεν φοβήθηκα τον Κατσούλη και φοβήθηκα την Κατερίνα. Όχι ότι η Κατερίνα δεν είναι τρομερή παίκτρια, προφανώς, αλλά προφανώς δεν φοβήθηκα κανέναν και δεν με ενδιαφέρει. Άμα είναι να χάσω, θα χάσω γιατί είναι καλύτεροι οι άλλοι και αυτό δεν με νοιάζει. Σκέψου ότι ήμουν ξαπλωμένη και προσπαθούσα να βολευτώ σε κάποιο σημείο για να μην πονάω», ανέφερε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Όταν πέρυσι αποχώρησε η Κατερίνα και είχε γίνει όλο αυτό το σκηνικό, λίγο πριν αποχωρήσει, της είπα «ο Μπάρτζης μού είπε ότι ήσουν και συ εκεί». Δεν έκατσα εγώ να ψάξω αποδείξεις, τα βρήκαν όμως τα παιδιά και η παραγωγή. Μετά αυτή με διέγραψε από το Instagram, με έκανε unfollow ουσιαστικά, δεν την έκανα εγώ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο και γιατί. Δηλαδή έχει κάνει follow κάποιους άλλους οι οποίοι έκαναν χαμό για να φύγει και εμένα, που δεν έκανα τίποτα, με έκανε unfollow», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!