Λάκης Γαβαλάς για το περιστατικό με τον μοναχό: «Με έπιασε μία κακία, του τράβηξα το μούσι – Με είπε πο@@@η μέσα στο αεροπλάνο»


Για το επίμαχο περιστατικό με τους μοναχούς από τη Ρωσία, που τον ρώτησαν εάν είναι άνδρας ή γυναίκα, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή «I Love ΣουΚού».

«Με στεναχώρησε το γεγονός γιατί το σπίτι μου είναι δίπλα στην εκκλησία, στον Άγιο Διονύσιο. Με πιάνουν ευλαβικές στιγμές στη ζωή μου, ακούω τις καμπάνες και δυστυχώς μετά απ’ αυτό άκουσα πάρα πολλά από μηνύματα για το πόσο βρώμικοι είναι οι καλόγεροι. Εγώ θέλω ο κόσμος να πιστεύει, να ανάβει το κερί του», δηλώνει ο γνωστός σχεδιαστής στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Πηγαίνω στην αίθουσα και με το που αφήνω την τσάντα μου, γυρίζει αυτός και με γεμάτο το στόμα με φαγητό με ρωτάει: είσαι άντρας ή γυναίκα; Παίρνω εγώ το κινητό μου και του λέω “σε καταγράφω, ξανακάνε μου την ερώτηση εδώ”, για να μην έχω την ευθύνη ότι τον καταγράφω κρυφά», περιγράφει ο Λάκης Γαβαλάς στη συνέχεια.

«Μου ξαναλέει το ίδιο και του απαντάω: εσένα αυτό σου έχει πει ο Θεός να λες; Τελευταία στιγμή μπαίνω μέσα στο αεροπλάνο, αυτοί καθόντουσαν στην πρώτη θέση και ξαφνικά μου λέει: «πού…ης! πού…ης!». Ταράχτηκα και το είδαν και οι άνθρωποι δίπλα και μου είπαν: αν θέλεις να έρθουμε ως μάρτυρες, θα έρθουμε», αφηγείται ο σχεδιαστής.

«Με έπιασε μια κακία και του τράβηξα το μούσι, γιατί εκείνη τη στιγμή θεωρούσα ότι εκπροσωπώ ανθρώπους που πιστεύουν στην Εκκλησία, κάνουν δωρεές, προσεύχονται για πράγματα που τους συμβαίνουν. Αν η Εκκλησία θεωρήσει ότι πρέπει να τους βάλει σε τάξη, ας τους βάλει», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Λάκης Γαβαλάς.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!