Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η δήλωση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για το τέλος της σειράς που προκάλεσε αίσθηση


Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο ξαφνικό τέλος της σειράς «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» ύστερα από 11 χρόνια επιτυχίας.

«Ξαφνικά πάρθηκαν άλλες αποφάσεις και θα σταματήσει η Μουρμούρα. Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα γιατί είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50 και βγαίνω 61. Είναι η δεύτερή μου οικογένεια. Οι κάμερες, οι σκηνοθέτες, οι ηλεκτρολόγοι, οι συγγραφείς, το μακιγιάζ. Ήξερα και το περίμενα, βέβαια, ότι θα γίνει κάποια στιγμή αυτό» ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Τώρα το τελευταίο γύρισμα πιστεύω πως θα είναι οδυνηρό για όλους μας. Είχαμε πάρει έγκριση για 12η χρονιά, αλλά οι καιροί είναι περίεργοι και οι οικονομικές δυσκολίες είναι πολλές για όλους και για τα κανάλια και για εμάς. Ξαφνικά όταν ένα κανάλι σου λέει ότι δεν μπορώ να συνεχίσω πια, δεν μπορείς να πεις και τίποτα, ούτε να πιέσω καταστάσεις για να συνεχίσουμε. Σίγουρα θα γίνει κάτι άλλο» αποκάλυψε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!