Το κοριτσάκι της φωτογραφίας συμμετέχει στο J2US – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;


Το πανέμορφο κοριτσάκι της φωτογραφίας, είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία ασχολείται και με το τραγούδι.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία απεικονίζεται η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, στην παιδική της ηλικία!

Ποια είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει γεννηθεί στις 18 Ιουλίου του 1977 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθηνών και της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Καρόλου Κουν.

Πορεία στην υποκριτική

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από την σειρά του Mega “Επτά Θανάσιμες Πεθερές” το 2005. Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει παίξει σε πολλές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ αυτών: “Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα”, “Η πολυκατοικία”, “Όλα στον αέρα”, “Μίλα μου βρώμικα”, “Κλινικά περίπτωση”, “Κάτω Παρτάλι”, “Οι συμμαθητές” και “4xxx4”.

Σημαντική είναι η παρουσία της και στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις: “Μεγάλο & Μικρό”, “Μισός αιώνας Αριστοφάνης”, “Εκκλησιάζουσες”, “Διαμάντια και Μπλουζ”, “Σεσουάρ για δολοφόνους”, “Άντρες έτοιμοι για όλα”, “Μόλις χώρισα”, “Η Παριζιάνα”, “Νυφικό κρεβάτι” και “Ποντικοπαγίδα”.

Στην μεγάλη οθόνη μεταξύ άλλων έχει παίξει στις ταινίες: “180 μοίρες”, “Amore mio”, “Οι γαμπροί της Ευτυχίας” και “Μαγικός καθρέφτης”.

Ενασχόληση με την μουσική

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αγαπά την μουσική και αρκετά χρόνια τώρα είναι μέλος του ροκ συγκροτήματος “Mama Sings Fire”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! είχε πει για το συγκρότημά της: “Αισίως είμαι ηθοποιός 24 χρόνια πια. Η μπάντα δημιουργήθηκε αρκετά χρόνια αργότερα και από επιλογή μου όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω κάνει δισκογραφία.

Στη μουσική είμαι ολοκληρωτικά αυτοδίδακτη. Αυτό που μας αρέσει είναι να κάνουμε ένα πάρτι με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας και να ταξιδεύουμε τους ακροατές με επιτυχίες της ροκ – και όχι μόνο – από τη δεκαετία του ’60 μέχρι και σήμερα”.

Ο έρωτας και οι δύο κόρες

Η ηθοποιός εδώ και χρόνια είναι μαζί με τον Φώτη Μπερνάντο, με τον οποίο έχουν επιλέξει να παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

“Πήγαμε στο δημαρχείο της Αθήνας τα Χριστούγεννα. Κεντρικότατα και τέλεια. Μάλιστα, την ίδια ημέρα μαζί με εμάς παντρεύονταν και άλλα ζευγάρια και μας έβγαζαν φωτογραφίες τόσο οι ίδιοι όσο και οι φωτογράφοι τους. Κανένα πρόβλημα δεν είχαμε, παντρευτήκαμε χωρίς να το πάρει είδηση κανείς.

Επειδή ήμουν ένας άνθρωπος που επί της ουσίας δεν πίστευε στον θεσμό του γάμου, δεν θα το έκανα αν δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη με τον άντρα μου. Για εμένα μόνο από ακραίο έρωτα πρέπει να παντρεύεσαι, αλλιώς ο γάμος είναι ένα συμβόλαιο που σε δένει με έναν άλλον άνθρωπο”, είχε εξηγήσει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Αγορά.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες: την Λυδία και την Ηλέκτρα. Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό μας, είχε αναφέρει για την οικογένειά της: “Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Φώτη. Είναι ο καλύτερός μου φίλος αρχικά. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον.

Ως μαμά ελπίζω να είμαι καλή. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Θέλω τα παιδιά μου να είναι χαρούμενα και όταν μεγαλώσουν να θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια με αγάπη, ότι πέρασαν καλά, να μη χρειαστεί να πάνε σε ψυχολόγο για τα παιδικά τους χρόνια”.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!