Το προξενιό της Ιουλίας επιστρέφει απόψε στις 22:40, με εξελίξεις που συγκλονίζουν!  


Τι θα δούμε απόψε:  

Ο αιφνίδιος, βίαιος θάνατος του Λαρισαίου μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιού και η μυστηριώδης εξαφάνιση του ανήλικου παιδιού από τον γάμο του με την Τυρναβίτισσα Ιουλία Σκούταρη, κινητοποιεί τον επιστήθιο φίλο του Κωστή Στασινόπουλο, διοικητή της τοπικής χωροφυλακής, να βρει την λύση του μυστηρίου.

Η άκρη του νήματος σ’αυτή την περίεργη υπόθεση, μας γυρνά πίσω στην ιστορία του προξενιού της Ιουλίας, που το φθινόπωρο του 1959, δέχεται να παντρευτεί τον κατά πολύ μεγαλύτερό της μεγαλοκτηματία.

Τότε, ο Κωστής Στασινόπουλος, κουμπάρος στον πρώτο γάμο του Γιωργίκη Προβιού με την αδικοχαμένη Ευγενία, δέχεται την πρόταση του φίλου του να’ ναι κουμπάρα στον γάμο η μεγάλη του κόρη, Φιλιώ, προοπτική στην οποία αντιδρά έντονα, τόσο η ίδια, όσο και η Ιουλία.

Κι ενώ η Κυριακούλα ανησυχεί για το πώς θα αντιδράσει ο γιός της σ’ αυτόν το γάμο και φροντίζει να απελευθερώσει από τα κρατητήρια της χωροφυλακής τον πιστό επιστάτη της οικογένειας Ζαφείρη προκειμένου να την βοηθήσει, ο Γρηγόρης, απελπισμένος από τις εξελίξεις, σκέφτεται πώς θα μπορέσει να ματαιώσει αυτόν τον γάμο.

  Δείτε το trailer:

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!