Χρήστος Φερεντίνος: «Είχα κάνει πλάκα στον Σπύρο Παπαδόπουλο ότι θα πω την εκπομπή “Σαν του Σπύρου”»


Στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Φερεντίνος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Σάββατο με φίλους, στις τηλεοπτικές φάρσες αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης.

«Στον δρόμο που έχω ακολουθήσει έχω την δυνατότητα και την ευχέρεια. Ενδεχομένως σε κάποιους άλλους χώρους, κάποιος ηθοποιός που υπηρετεί το ποιοτικό θέατρο να μην μπορεί να μπει στο χώρο των διαφημίσεων όπως εγώ. Όλα μπορούν να γίνουν αλλά με τον τρόπο τους.

Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τον παλιό μου εαυτό τότε δεν με αναγνωρίζω. Τώρα είμαι πιο ήρεμος, πιο ώριμος για ένα τέτοιο παιχνίδι (σσ Μονομάχος). Του Σπύρου Παπαδόπουλου η εκπομπή είναι τοτέμ, ίσα ίσα είναι τιμή μου. Του έχω κάνει και πλάκα και του είπα θα την ονομάσω “Σαν του Σπύρου”. Η εκπομπή του ήταν 11-12 χρόνια, έχουν περάσει οι μπάντες και είναι μια πολιτιστική κληρονομιά πια.

Είναι δύσκολο να ενταχθούν οι φάρσες γιατί ζούμε σε μια εποχή πολιτικής ορθότητας, με πάρα πολύ στενά όρια που σου επιβάλλουν τι πρέπει να λες. Είναι δύσκολο οι φάρσες γιατί θέλουν μια ελευθερία και οι παρεξηγήσεις να είναι πιο εύκολες τώρα. Είναι εφικτές αλλά με πιο δύσκολο τρόπο.

Θα κοιτάξω τα νούμερα τηλεθέασης αλλά δεν είναι το μόνο κριτήριο».

Η Ναταλία Γερμανού προχώρησε μάλιστα σε μια αποκάλυψη σχετικά με το ποιο όνομα είχε τεθεί στο τραπέζι για την μουσική εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου.

«Μου είχε πει ο Γιάννης Κορδόνης ότι η αρχική σκέψη για την ονομασία της εκπομπής, θα ήταν Ε, ρε γλέντια. Γιατί δεν το κράτησε; Θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς μια τέτοια εκπομπή. Να προτείνουμε στο κανάλι να κάνουμε μια βραδινή εκπομπή».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!